ΤΟΠΙΚΑ

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση νομιμοποιεί τη ναζιστική -εγκληματική δράση των απογόνων του Χίτλερ

κκε-η-κυβέρνηση-νομιμοποιεί-τη-ναζιστ-62778

Την περασμένη Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση της τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων νέοι της ΚΝΕ και κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησαν εξόρμηση έξω από το στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ» μοιράζοντας ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους τονίζοντας ότι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους δεν σταματά στις πύλες των στρατοπέδων και ότι είναι αναγκαίο να καλύπτονται οι ανάγκες των οπλιτών που υπηρετούν τη θητεία τους.

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής του Κόμματος, Κ. Στεργίου αποχώρησε από την τελετή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόσκληση και παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατήγγειλε το γεγονός στον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Δ. Ζερβάκη και στον Διοικητή της 32ης Τ/ΠΝ, Ταξίαρχο Ε. Παπαδόπουλο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ: “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί περιφέρει στα στρατόπεδα τα υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Θέλει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του λαού, αλλά και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ναζιστική – εγκληματική δράση των απογόνων του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγες μέρες έδωσε βήμα για δηλώσεις στους ναζιστές – εγκληματίες μετά το τέλος της παρέλασης στις 25 Μάρτη στην Αθήνα για να κάνουν για μια ακόμα φορά ψευτοπατριωτική άθλια παράσταση. Χέρι χέρι είχαν πάει σε στρατόπεδο στο Καστελόριζο, τους καλούν επανειλημμένα σε ασκήσεις και εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι όταν το 1940 επιτέθηκαν οι Ιταλοί φασίστες στην Ελλάδα κι αργότερα οι Γερμανοί ναζί, οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν τους πολέμησαν αλλά συνεργάστηκαν μαζί τους, έγιναν καταδότες των αγωνιστών και κατέσφαξαν μαζί με τους εισβολείς καταχτητές το λαό. Το έγκλημα της τουρκικής εισβολής και κατοχής του 37% της Κύπρου, έχει τη σφραγίδα της χούντας, των πολιτικών τους προγόνων και των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ. Σήμερα, καταπίνουν τη γλώσσα τους για την παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟικών στη χώρα μας. Καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ότι εκτός από τη βάση στη Σούδα, στο Άκτιο, οι Αμερικανοί εγκαταστάθηκαν στη Σύρο, έφεραν τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη στη Λάρισα, έχουν πατήσει πόδι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι ναζιστές – εγκληματίες χρειάζεται να απομονωθούν όπου και αν εμφανίζονται. Να καταδικαστούν από τη μεγάλη πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν έχουν καμία σχέση με το γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό και την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, της νεολαίας, και των στρατιωτικών.

Ο λαός και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που επιλέγει να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τους ναζιστές εγκληματίες, που εμπλέκει τη χώρα κάθε μέρα και πιο βαθιά στους πολέμους και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών στην περιοχή”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου