ΤΟΠΙΚΑ

Είχε στόχο το μηδέν και τον πέτυχε

είχε-στόχο-το-μηδέν-και-τον-πέτυχε-851206

Είχε στόχο το μηδέν και πέτυχε στο στόχο του προχθές ο Ολυμπιακός στην Καλλιθέα, μένοντας στο 0-0 για 3η συνεχομένη αγωνιστική…Ο στόχος του ΑΣΚ Ολυμπιακού ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα ό,τι βγει. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου τήρησαν στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή τους και απέσπασαν το «Χ» στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα.
Ενας βαθμός υπερπολύτιμος, στην προσπάθεια που κάνουν οι ερυθρόλευκοι για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Με ενισχυμένη μεσαία γραμμή (5 παίκτες) εμφανίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ρόλος τους δεν ήταν τόσο δημιουργικός, όσο να καταστρέψουν τους κινητήριους μοχλούς των «γαλάζιων».
Οι Γκεοργκίεφ, Καραδήμος ήταν ανύπαρκτοι. Οι δυο τους δέχθηκαν πολλές φορές τις παρατηρήσεις του Νίκου Παντελή, αλλά δεν είχαν μια σωστή ενέργεια στο ματς και ήταν απορίας άξιο πως ο Παντελής -ντεμπουτάρισε στον πάγκο της Καλλιθέας- τους κράτησε στο γήπεδο σε όλο το παιχνίδι. «Απών» δήλωσε… και ο Καζαντζής, ο οποίος έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλαγή.
Στην άμυνα του Ολυμπιακού δέσποζαν ο Πακάλτσης και ο Πέτρου. Κέρδισαν όλες τις μονομαχίες είτε στον αέρα είτε στο χόρτο, και δεν άφησαν να δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος για την εστία του Βεζυρίδη.
Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους είχε δημιουργό… το λάθος… Σε ένα γέμισμα της απελπισίας από τον Καραδήμο ο Βεζυρίδης άφησε να σκάσει η μπάλα μπροστά του και παραλίγο να αιφνιδιαστεί. Ευτυχώς γι’ αυτόν σήκωσε τα χέρια του, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Βεζυρίδη.
Ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός με την έναρξη του β ημιχρόνου. Ο Κοντέων έπαιξε το «ένα δύο» με τον Αγγελόπουλο, επιχείρησε το πλασέ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σερεμέτ.
Ετσι ο Ολυμπιακός πηρέ την τρίτη συνεχομένη λευκή ισοπαλία, ενώ παρέμεινε αήττητος το 2008. Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής
1η : Θρασύβουλος- Ολυμπιακός 1-0
2η : Ολυμπιακός-Άγιος Δημήτριος 0-0
3η: Αγροτικός Αστέρας- Ολυμπιακός 2-2
4η: Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-2
5η: Ηλυσιακός- Ολυμπιακός 2-0
6η: Ολυμπιακός-Χαϊδάρι1-1
7η: Ιωνικός- Ολυμπιακός 1-0
8η: Καστοριά- Ολυμπιακός 1-1
9η: Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0
10η: Εθνικός Αστέρας- Ολυμπιακός 0-0
11η: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 0-0
12η: Καλλιθέα- Ολυμπιακός 0-0
13η 10/2 :Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός
14η 17/2: Εθνικός Πειραιώς- Ολυμπιακός
15η 20/2 (Τ):Ολυμπιακός-Καλαμάτα
16η 24/2: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
17η 2/3: Αιγάλεω- Ολυμπιακός

ΚΑΛΛΙΘΕΑ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Καλλιθέα (Νίκος Παντελής): Σερεμέτ, Τζωρμπατζάκης, Παραράς, Καρατζάς, Σύρος, Γκεοργκίεφ, Καζαντζής (65 Ντελίμπασιτς), Καραδήμος, Πασάς, Αλεξανδρόπουλος (60 Σαρμιέντο), Δημήτρης (35 Νούτσος).
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος,Γεωργιάδης (88 Ντίλτον Περέιρα), Πέτρου, Πακάλτσης, Μίτροφ,Χαϊντουτσεκ, Μάγγος,Χαϊκάλης, Κοντέων (90 Διαμάντης), Φονσέκα (67 Σκαρλάτος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου