ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντές, παραδείγματα προς μίμηση

εθελοντές-παραδείγματα-προς-μίμηση-627119

Περισσότεροι από 200 ενορίτες στηρίζουν τον ιερό ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας

Εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών και συνδρομητών του ενοριακού ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο πλαίσιο της κοπής πίτας της ενορίας.

Διακόσιοι περίπου συνδρομητές και δεκάδες ενορίτισσες, που στηρίζουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του ναού, παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας, έλαβαν από ένα αναμνηστικό δώρο και ταυτόχρονα πολλές ευχαριστίες από τους ιερείς του ναού για την πολύτιμη προσφορά τους.

Οι εθελόντριες, ειδικότερα, στηρίζουν τη λειτουργία του Σπιτιού Γαλήνης του ναού, που προσφέρει καθημερινά 80 μερίδες φαγητού σε ισάριθμους απόρους και παράλληλα 30 μερίδες πρωινού σε μαθητές που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη.

Παράλληλα συνδράμουν στις ανάγκες του ναού, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και συγκεντρώνουν κατά ομάδες τις μηνιαίες συνδρομές των ενοριτών που προσφέρουν το απόθεμα της αγάπης τους για καλό σκοπό.

Οι εθελόντριες και εθελοντές που προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν χρόνο και έργο καρδιάς στον ναό είναι οι Ελένη Καραχάλιου, Παρασκευή Γαλανοπούλου, Μάγδα Ψιώτα, Αννα Κουκουβίνου, Χρυσούλα Δρανίδου, Θεοδώρα Κατσανοπούλου, Σταυρούλα Βουλγαροπούλου, Παγώνα Κεραμίδα, Αλεξάνδρα Σταμπουλίδη, Μαριάνθη Δεδούση, Χρυσούλα Γκάγκα, Συραγώ Μπαζαρά, Χρυσάνθη Μιχάλη, Φωτεινή Τριανταφύλλου, Μαγδαληνή Αναστασίου, Χαρίκλεια Στύλλα, Δήμητρα Χαραμή, Καίτη Αγγέλικα, Βάγια Βακουφτσή, Αγγελικούλα Τσαρούχα, Βαγγελίτσα Δρανίδου, Βαγγελίτσα Αρχοντή, Βαγγελίτσα Βεντούρη, Κρυσταλλία Καπέτα, Γεωργία Καραγεωργίου, Ιωάννα Κυριαζή, Αφροδίτη Κολιαμήτρα, Χρυσούλα Κουτούκου, Αποστολία Αναστασίου, Αθανάσιος Σταμπουλίδης, Φιλίτσα Λεόνη, Βάσω Γάτου και Δημήτρης Πευτρούλιας.

Ο υπεύθυνος του ναού π. Στέργιος Τζίμκας εξήρε την προσφορά των ενοριτών, συνδρομητών και εθελοντών, ενώ υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «είναι πολύ ευχάριστο να γεμίζει η αίθουσα με ανθρώπους της προσφοράς, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν εθελοντικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με προθυμία στον ελεύθερο χρόνο τους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου