ΤΟΠΙΚΑ

Καιρού επιτρέποντος τα αποτελέσματα για τα υπηρεσιακά συμβούλια

καιρού-επιτρέποντος-τα-αποτελέσματα-626299

Καιρού επιτρέποντος… σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, στα υπηρεσιακά συμβούλια των Δήμων. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις πέντε χθες, το απόγευμα, η καταμέτρηση όμως για την έκδοση των αποτελεσμάτων δεν ξεκίνησε, καθώς δεν υπήρχαν δρομολόγια για τη μεταφορά των ψηφοδελτίων από τα νησιά των Βορείων Σποράδων στο Βόλο! Ακόμη και σήμερα, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν είναι σίγουρη, καθώς σε περίπτωση απαγορευτικού στον απόπλου, τα ψηφοδέλτια θα «εγκλωβιστούν» στα νησιά.

Ο Νόμος προβλέπει τη συγκέντρωση όλων των ψηφοδελτίων από τους Δήμους και την ενιαία καταμέτρησή τους. Ως εκ τούτου αν δεν φθάσουν τα ψηφοδέλτια από τα νησιά, καταμέτρηση δεν ξεκινά.

Τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια από τους πέντε δήμους της χερσαίας Μαγνησίας, βρίσκονται στο Δημαρχείο του Βόλου, όπου υπάρχει φύλαξη σε… βάρδιες, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου, η ψηφοφορία κύλησε χθες ομαλά και μάλιστα καταγράφτηκε και υψηλή συμμετοχή με το 70% περίπου των εγγεγραμμένων να προσέρχονται στις κάλπες.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου