ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική συμμετοχή των γυναικών στα σωματεία

δυναμική-συμμετοχή-των-γυναικών-στα-σ-623332

Πρότεινε το ΠΑΜΕ σε εκδήλωση που έγινε στη Ν. Ιωνία

Σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Ιωνία μέλη της κοινωνικής συμμαχίας τίμησαν την γιορτή της γυναίκας. Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Κ. Στεργίου πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου Μ. Παπαρήγας και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ στη Μαγνησία, ο οποίος κάλεσε τις γυναίκες να δραστηριοποιηθούν στα σωματεία τους και στις επιτροπές αγώνα και να διεκδικήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Ρίτσα Κωτή – Ρούση, πρόεδρος του δημοκρατικού συλλόγου γυναικών Ν. Μαγνησίας η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι γυναίκες μπορούν να ξανακερδίσουν κατακτήσεις, να αποσπάσουν νέες στον αγώνα για να διεκδικήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Οπως τόνισε «σε αυτόν τον αγωνιστικό δρόμο δεν είμαστε μόνες μας. Είμαστε κομμάτι της Κοινωνικής Συμμαχίας και θα κάνουμε τα πάντα μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να διεκδικήσουμε συλλογικά κάθε λαϊκό αίτημα που μπορεί να καλυτερέψει τη ζωή μας και να μας φέρει σε ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση, όπου μπαίνουν οι προϋποθέσεις για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του δημοκρατικού συλλόγου γυναικών η θεατρική παράσταση «Μέρα γιορτής ή τιμής;» και πρόγραμμα με ζωντανή που αναφέρονταν στη γυναίκα από ομάδα φοιτητών του ΜΑΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου