ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Την “αποτίμηση” της απόφασης του Γιώργου να ξεκινήσει τη “μεγάλη πορεία” στην περιφέρεια από Λάρισα και (κυρίως) Κιλελέρ, έκαναν όλη μέρα χθες τα κομματικά στελέχη της Θεσσαλίας. Από όλους κρίθηκε θετική η αντιπαράθεση με τον Κοντό…

Οποιες γκρίνιες υπάρχουν, προέρχονται από αγροτοσυνδικαλιστές, ιδιαίτερα της Λάρισας, που καιρό πριν αποφασισθεί η κάθοδος του Πολιτικού Συμβουλίου στη Λάρισα είχαν χαρακτηρίσει την εκδήλωση στο Κιλελέρ ως “κομματική”. Εννοώντας ότι δεν είχαν πρόθεση να παραβρεθούν…

Αφού αποθέωσαν τον Τσίπρα και… τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν “αλλαγή του πολιτικού σκηνικού”, τα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα άρχισαν το ψαλίδισμα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. “Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς τη διαπλοκή”.

Αυτό που θα προωθήσουν στο μέλλον, είναι το σενάριο της “κεντροδεξιάς λύσης” και του “μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού”, δηλαδή συνεργασίας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι ελπίζουν ότι τώρα με το… νομοσχέδιο για την ελεύθερη συμβίωση όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα. Ξεχνάνε τους “Ανθιμους” της υπόθεσης…

Δεν αποκλείεται αυτό το μπλέξιμο του Κυριακού με τη Δικαιοσύνη να φέρει πιο γρήγορα τη… συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων 2013!
Οι “αθάνατοι” παίρνουν αποστάσεις από τον πρόεδρο της ΕΟΕ και ο Κούβελος αισθάνεται ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο στόχο του.

Η στήλη προ ημερών είχε πει ότι όσο μαλώνουν Κυριακού και Κούβελος, Οργανωτική δεν βλέπουμε…

Οχι τίποτ’ άλλο, αλλά είναι και μερικοί που περιμένουν πώς και πώς την επικράτηση του Κούβελου, για να παραγγείλουν κοστούμι για τη συμμετοχή τους στην Οργανωτική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου