ΤΟΠΙΚΑ

Σε σώμα η ΔΑΚΕ Μαγνησίας

σε-σώμα-η-δακε-μαγνησίας-620953

Επίτιμος Πρόεδρος ο Αθανάσιος Καραγιάννης για την πολυετή προσφορά του

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα επταμελής της ΔΑΚΕ Π.Ε. Ν. Μαγνησίας, μετά την εκλογική διαδικασία της ολομέλειας, ενόψει και του 29ου Πανελλήνιου Συνέδριου της παράταξης, των μελών της και η θητεία της ορίζεται για μια διετία.

Συγκεκριμένα Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Πέτρος Σιάφης, Αντιπρόεδρος η Αφροδίτη Αργυρίου, Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Πολύζος, Ταμίας η Βιργινία Κέλλα, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Δημήτρης Κυπαρισσάκος, υπεύθυνος της περιφέρειας Αλμυρού ο Νικ. Κουτμάνης και μέλος ο Αθανάσιος Καραγιάννης.

Μετά από πρόταση του νέου προέδρου και της αντιπροέδρου να ανακηρυχθεί ως επίτιμος πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΠΕ Ν. Μαγνησίας ο απερχόμενος πρόεδρος Καραγιάννης Αθανάσιος για την πολυετή προσφορά του.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Π.Ε. Μαγνησίας, αναφέρει ότι «αποτελεί διαχρονικά την υπεύθυνη συνδικαλιστική φωνή των εκπαιδευτικών. Αρνηθήκαμε το λαϊκισμό, τον «ξύλινο», καταγγελτικό λόγο και είχαμε θέσεις και προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούσαν την Δημόσια Εκπαίδευση. Είναι η πρώτη δύναμη στον κλάδο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα είναι, για άλλη μια φορά, μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή κάθε αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας πρέπει να σκύψει πάνω στα προβλήματα της Εκπαίδευσης και να λάβει υπόψη της τις τεκμηριωμένες θέσεις του κλάδου για όλα τα θέματα που την απασχολούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου