ΤΟΠΙΚΑ

Η Μαγνησία ταξιδεύει στο Βουκουρέστι

η-μαγνησία-ταξιδεύει-στο-βουκουρέστι-620895

Η Ενωση Ξενοδόχων παρουσιάζει την περιοχή μας σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες

Παρουσίαση της Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Βουκουρέστι, παρουσία δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της έκθεσης TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Στην παρουσίαση έχουν κληθεί να παραστούν δημοσιογράφοι που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ, καθώς και 450 τουριστικοί πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα κληρωθούν πέντε τριήμερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή μας καθώς και προεγγραφή για διεξαγωγή fam trip στους συμμετέχοντες.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, με την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας να δίνει δυναμικά το «παρών», όπως πάντα άλλωστε, με υποστηρικτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου. Στην εν λόγω έκθεση συμμετέχει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας με τον έλληνα Πρέσβη στο Βουκουρέστι, κ. Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που πρόκειται να διατεθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμάνικα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας διατυπώνει, στο σημείο αυτό, ευχαριστίες στους φορείς, τους επιχειρηματίες της αποστολής καθώς και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, με πρωτοστάτες το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Δήμο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου