ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνιάσθηκαν δύο αρπαγές τσαντών από ηλικιωμένες

εξιχνιάσθηκαν-δύο-αρπαγές-τσαντών-απ-620545

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας δύο περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από ηλικιωμένες στο Βόλο. Ως δράστες συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ένας 17χρονος ημεδαπός και ένας συνομήλικός του αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο οι δράστες προσέγγισαν 68χρονη ημεδαπή και της απέσπασαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα. Λίγο αργότερα σε άλλο σημείο της πόλης, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, προσέγγισαν 79χρονη ημεδαπή κι απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και κλειδιά της οικίας της.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο 17χρονων, οι οποίοι είχαν διαφύγει από το Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας με αυτή της διάπραξης των αρπαγών τσαντών.

Οι ανήλικοι κρατούνταν στο παραπάνω Ίδρυμα για διακεκριμένες κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου

Εξιχνίαση κλοπής μοτοσικλέτας
Εξάλλου, εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η κλοπή μοτοσικλέτας 37χρονου ημεδαπού, στις 14 Οκτωβρίου, στο Βόλο. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη να έχει στην κατοχή του την κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου