ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτινό τραπέζι και φέτος στον πεζόδρομο του Αγ. Νικολάου

γιορτινό-τραπέζι-και-φέτος-στον-πεζόδ-620375

Την πρωτοβουλία των Δήμου Βόλου και Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίαςγια τη διοργάνωση γιορτινού τραπεζιού με δωρεάν φαγητό και ποτό την προπαραμονή των Χριστουγέννων, τίμησε ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης και ένα πλήθος εθελοντών, που θα συμβάλλουν για να υλοποιηθεί μία εκδήλωση η οποία εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου.

Το γιορτινό τραπέζι αγάπης θα στηθεί περιμένοντας όλους να γιορτάσουν μαζί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το βράδυ.

Μία βραδιά με μουσική και εδέσματα θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για το κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα θα προσφέρονται δωρεάν. Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» και παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».

Η περυσινή επιτυχία του «Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού δύο χιλιάδων και μίας θέσεων» επαναλαμβάνεται φέτος με 3.000 και μία πλέον θέσεις, καθώς η περυσινή και προπέρσινη συμμετοχή έθεσαν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι διοργανωτές, οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η προσπάθεια απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με την υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και στους εθελοντές των οποίων η συμμετοχή είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται από το Δήμο Βόλου.

Οι επιχειρήσεις – χορηγοί της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς καθημερινά προστίθενται τοπικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν με δική τους πρωτοβουλία τα προϊόντα τους. Ακόμη και επιχειρήσεις από το χώρο της διακόσμησης, προσφέρθηκαν να συμβάλλουν με προϊόντα όπως άνθη, μπαλόνια, διακοσμητικά κλπ, ώστε να απλωθεί ένας μπουφές 60 και πλέον μέτρων, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γιορτινή διάθεση.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Βόλου, «Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, αποδεικνύουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις αλληλεγγύης, γιατί όταν Θέλουμε – Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου