ΤΟΠΙΚΑ

Με καταστηματάρχες της Αγριάς συναντήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος

με-καταστηματάρχες-της-αγριάς-συναντ-620224

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Αγριάς είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, στο πρώην δημαρχείο Αγριάς.

Ο Δήμαρχος Βόλου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής και δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε άμεσα να δοθούν λύσεις καθώς πρόκειται για μια σημαντική, συνεχώς αναπτυσσόμενη, περιοχή του Βόλου.

Ενα από τα χρόνια προβλήματα των καταστηματαρχών της περιοχής αποτελούν τα υψηλά πρόστιμα που επιβάλλονται από την Κτηματική Υπηρεσία για τη χρήση του χώρου που τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματα, παρ’ότι αυτοί έχουν πληρώσει το ανάλογο τέλος χρήσης στον ΟΛΒ.

Επίσης οι καταστηματάρχες στην παραλιακή της Αγριάς κινδυνεύουν να μείνουν στα σκοτάδια στην έναρξη της θερινής σεζόν, καθώς θεωρείται παράνομο το γεγονός ότι τράβηξαν καλώδια από τις δικές τους παροχές ηλεκτρικού ρεύματος από το εσωτερικό των καταστημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να φωτίσουν τους εξωτερικούς χώρους με τα τραπεζοκαθίσματα δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, προέβη σε ελέγχους και βεβαίωσε παραβάσεις για τον εξωτερικό φωτισμό των καταστημάτων, με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπλασης της παραλίας της Αγριάς, ώστε να αλλάξει η εικόνα της περιοχής.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος χθες τόνισε πως θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να δοθούν λύσεις και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων ενόψει της Πασχαλινής και θερινής σεζόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου