ΤΟΠΙΚΑ

Στην Αμφισσα αύριο στο πρώτο μπαράζ οι Τζούνιορς της Ε.Π.Σ.Θ. με την Αχαΐα

στην-αμφισσα-αύριο-στο-πρώτο-μπαράζ-οι-851206

Συνέχεια στη β’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior Volkswagen έχει την Κυριακή η Μικτή ομάδα Τζούνιορ της Ε.Π.Σ.Θ. που κληρώθηκε να αγωνισθεί με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας… στο ουδέτερο γήπεδο της Άμφισσας, στη Φωκίδα.
Οι πιτσιρικάδες του Ηλία Κούγιαλη μετά την εντυπωσιακή πορεία στο Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα (με την ομάδα Τζούνιορ να έχει μόνο νίκες και να τερματίζει στην πρώτη θέση) θέλουν ανάλογη συνέχεια τώρα που συνεχίζουν πανελλαδικά, σε μια φάση πάντως που έχει αρκετές αλλαγές τόσο στις ηλικίες, όσο και στις διαστάσεις του γηπέδου.
Μετά από κλήρωση που έγινε στην ΕΠΟ οι Τζούνιορς της Ε.Π.Σ.Θ. αγωνίζονται με την Αχαΐα και, σε περίπτωση που προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν σε «διπλό» αγώνα την νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ηράκλειο-Καβάλα, οι οποίες θα παίξουν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Στη β΄ φάση ο Ενωσιακός προπονητής Ηλίας Κούγιαλης είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές και να έχει κι άλλους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη στους αγώνες συμμετέχουν και γεννηθέντες το 1995. Επίσης η ομάδα αντί για 8 θα αποτελείται από 11 και θα παίζει σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων.

Από την Ε.Π.Σ.Θ. και τον Ενωσιακό προπονητή Ηλία Κούγιαλη καλούνται να βρίσκονται στις 8.15 το πρωί στο Πανθεσσαλικό για να αναχωρήσουν για την Άμφισσα. (Αρχηγός αποστολής ο αντιπρόεδρος Αντ. Ακτσιαλής) οι εξής νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Τζούνιορ:
Γιώργος Μαλλιαρός (Αγία Παρασκευή)
Απ. Σαρδελάς (Ακαδ.Αισωνίας)
Στέφανος Στρούγγης (Ακαδ. Αισωνίας)
Θεοφάνης Μαλακασιώτης (Αγία Παρασκευή)
Αλέξανδρος Μπόζης (Ιάσων Α.Μ.)
Κ. Παρασκευόπουλος (Αγία Παρασκευή)
Αλέξανδρος Σιώμος (Αγία Παρασκευή)
Παναγιώτης Κοτσέλος (Αγία Παρασκευή)
Αν. Σπύρος (ΓΣΑ)
Ευαγ. Αγγελής (Ν.Α.Νίκης)
Πέτρος Κοντός (Αγία Παρασκευή)
Αλεξ. Κοντός (Αγία Παρασκευή)
Μιχ. Τσιαμπασής (Ν.Α. Νίκης)
Γ. Κολιαμήτρας (Ιάσων Α.Μ.)
Αθανάσιος Καρακώστας (Ν.Α. Νίκης)
Στελ. Αλεξανδρής (Ν.Α. Νίκης)
Χρ. Δαμάσκος (Ν.Α. Νίκης)
Αθανάσιος Μπόρας (Ιάσων Α.Μ.)
Ιωάννης Πολύζος (Αγία Παρασκευή)
Παναγιώτης Γούλας (Αγία Παρασκευή)
Απόστολος Μιχαλόπουλος (ΑΠΟΒ)
Αδ. Τζανετόπουλος (Ν.Α. Νίκης)
Ε. Γεωργολόπουλος (Ν.Α. Νίκης)
Μαρ. Παπούλιας (Ακαδημία Αισωνίας)

*Η Ε.Π.Σ.Θ. ευχαριστεί το κατάστημα αθλητικών Καλιακούδας στο Διμήνι που προσέφερε αθλητικά μπλουζάκια και την εταιρεία εμπορίας ποτών αναψυκτικών Πασχούδη για την προσφορά νερού και χυμών προς την ομάδα Τζούνιορς.

*Την Κυριακή που οι Τζούνιορς της Ε.Π.Σ.Θ. θα παίζουν στην Άμφισσα με την Αχαΐα, στο Βόλο και στο γήπεδο του Σαρακηνού θα γίνει ένας άλλος αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων Φθιώτιδας -Μακεδονίας.

Προετοιμασία Παίδων

Φιλικό προετοιμασίας θα δώσουν την ερχόμενη Δεύτερα οι ομάδες προεπιλογής για τις μικτές της νέας περιόδου και καλούνται στις 3 μ.μ. στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου οι εξής ποδοσφαιριστές Παίδες:
Ηλίας Λαγός (ΓΣΑ), Ηλίας Θεοδωρίδης (ΓΣΑ), Αποστόλης Πολυβροχος (Πηλέας ), Αγγελος Αργύρης (Ν.Α. Νίκης), Αλεξ. Ζέρης (Ν.Α. Νίκης), Νίκος Κοτζαθανάσης (Θησέας), Χάρης Παπαϊωάννου (Παγασητικός), Γιάννης Κανταρτζής (Παγασητικός), Νίκος Πολυχρόνου (ΑΕ 2002), Αντώνης Τζουβάρας (ΑΕ 2002), Αθανάσιος Αραμπατζής (Ακαδ.Αισωνίας), Χρ. Κωσταράς (Ακαδημία Αισωνίας), Κώστας Μαρμαρινός (ΑΠΟΒ), Μάνθος Χειλάς (ΓΣΑ), Σπύρος Αναστασίου (Αγία Παρασκευή), Χρ. Καραγιάννης (Ακαδημία Αισωνίας), Ευάγγελος Σκουργιάς (Α Ε 2002), Χρυσ.Κουτής (Παγασητικος), Χ. Γκέκας (Παγασητικός), Α.Γκανάτσιος (Παγασητικός), Ιασ.Παπαδημητρίου (Μαγνησιακός),Ε.Κακλιάς (Δήμητρα), Χρ.Λετσιος (Ν.Α. Νίκης), Ι.Βλαχάβας (Ν.Α. Νίκης), Γ.Πριονιστής (Ν.Α. Νίκης), Χ.Κούτσικος (Ν.Α. Νίκης), Αχ.Δαμάσκος (Ν.Α. Νίκης), Στ.Σαμαράς (Ν.Α. Νίκης), Δ.Καλιακούδας (Ιάσων Δ.), Δ.Γάρος (ΑΕ Χλόης), Αρ.Αλεξίου (ΑΕ Χλόης), Στεργ.Μπαλαμώτης (ΑΕ Χλόης), Δ.Χολέβας (ΑΕ Χλόης), Δ.Δεληγιανίδης (Αγία Παρασκευή).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου