ΤΟΠΙΚΑ

Να αλώσει το Πολύκαστρο θέλει αύριο ο Εθνικός Ολυμπιακός

να-αλώσει-το-πολύκαστρο-θέλει-αύριο-ο-851206

Μία από τις σημαντικότερες αποστολές έχει την Κυριακή ο Εθνικός Ολυμπιακός, ο οποίος αν θέλει να παραμείνει ζωντανός θα πρέπει να αλώσει το Πολύκαστρο. Οι ερυθρόλευκοι την περασμένη Κυριακή επέστρεψαν μετά από 24 ημέρες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και με εμφανή τα σημάδια της αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 3-0 από την Καβάλα. Η αναμέτρηση αυτή όμως ανήκει στο παρελθόν και εκεί θέλουν να την αφήσουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Αυτό που ζητείται τώρα είναι μια καλή εμφάνιση, η οποία θα συνδυαστεί και με το διπλό. Η νίκη είναι το παν, καθώς επικρατώντας την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι βλέπουν με άλλο μάτι την συνέχεια, περιμένοντας πια την ερχόμενη Τετάρτη την ομάδα του ΠΑΟΝΕ, την οποία και θέλουν να εκθρονίσουν από την 2η θέση. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονται μόνο στο κυνήγι της ομάδας των Νέων Επιβατών, αλλά κυνηγούν και την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία και έχει την δική της δυναμική και κανένας τουλάχιστον από τον Εθνικό Ολυμπιακό δεν υποτιμά. Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και τον Νότιο όμιλο απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές. Δώδεκα παιχνίδια που μπορούν να έχουν το βάρος ενός τελικού. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορούν να αλλάξουν όλα αυτά που θεωρούνται τώρα ως δεδομένα. Πάντως το βέβαιο είναι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και για κανέναν. Αναφορικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση από τον προπονητή Κώστα Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζεται τόσο ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, όσο και ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης με τον πρώτο να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να ξεπεράσει το τράβηγμα στο δικέφαλο. Από την άλλη ο Κυπαρίσσης μπορεί να μην είναι τραυματίας είναι όμως τιμωρημένος, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Με 19 άτομα στην αποστολή
Χθες ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Κώστα Σταματίου που θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα μετά το πρωινό χαλάρωμα στο Πολύκαστρο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Λεωνίδας Γκάγκας παρά τις ενοχλήσεις που είχε, μιας και φαίνεται πως τις ξεπέρασε. Στην 19μελή αποστολή βρίσκονται οι Κώστας Ζαφείρης, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Λεωνίδας Γκάγκας, Νίκος Μουρκάκης, Γιώργος Μακρής, Λούκας Μάρκος Ενρίκε, Ζίμον Σαβάλα, Σάσα Γέλοβατς, Γιάννης Βέργος, Γιώργος Τσατσαλίδης, Θανάσης Μπέκος, Βαγγέλης Μητσόπουλος, Νίκος Ιορδανίδης,
Μιχάλης Φλώρος, Λευτέρης Τέας, Γιώργος Μπιμπής, Αποστόλης Πολύζος, Κώστας Παπαδάτος, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης.

Ο Σημαιάκης στο ΕΑΚ
Ο Α. Σημαιάκης θα είναι αυτός που θα διευθύνει την σπουδαία αναμέτρηση στο ΕΑΚ, μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού και του ΠΑΟΝΕ. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές για την επόμενη αγωνιστική και ο κ. Σημαιάκης, που προέρχεται από τον σύνδεσμο της Χαλκιδικής, θα έχει ως βοηθούς του τους κ.κ. Δ. Κουρίδη και Α. Γιαμουζή από την Χαλκιδική και την Πιερία αντίστοιχα.
Χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο Α. Καζάς από την Πιερία επίσης, παρατηρητής θα είναι ο κ. Π. Στεφανίδης από την Κοζάνη και αναπληρωματικός ο Α. Παπαδόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου