ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων παρέδωσε σημαίες στο Νοσοκομείο Βόλου

ο-σύνδεσμος-ηλεκτρολόγων-παρέδωσε-ση-62001

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας κατόπιν επικοινωνίας με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ιωάννη Ντόκο και σε συνεννόηση για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, παρέδωσε την Τετάρτη 27 Μαΐου τρεις σημαίες. Οι σημαίες αυτές θα τοποθετηθούν στους τρεις ιστούς της εισόδου του Αχιλλοπούλειου, οι οποίοι δυστυχώς εδώ και έξι χρόνια «έλειπαν».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΗΜ Νικόλαος Δεληγιάννης έκαναν την παράδοση προσωπικά στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντόκο Ιωάννη, ο οποίος και τους ευχαρίστησε θερμά. Συγκεκριμένα ο Διευθυντής κ.Ντόκος ευχαρίστησε θερμά το ΣΕΗΜ και τον πρόεδρο προσωπικά για το ενδιαφέρον όσον αφορά στις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης δήλωσε «Είναι υποχρέωση όλων μας όχι μόνο τώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας περνάει μια πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο αλλά πάντα πρέπει να ενδιαφερόμαστε και να μεριμνούμε για τις ανάγκες των δομών υγείας του Νομού μας. Οι δομές αυτές και οι άνθρωποι που τις στελεχώνουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά. Ο Σύνδεσμος συνέβαλλε χρηματικά και στον λογαριασμό ειδικού σκοπού της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας, που ενίσχυσε την Κεντρική Δομή αλλά και Περιφερειακά Κέντρα Υγείας με υλικό και τεχνικό εξοπλισμό πρώτης ανάγκης. Ο ΣΕΗΜ αποδεικνύει έμπρακτα πως ο ρόλος του δεν είναι μόνο συνδικαλιστικός αλλά πράττει και για το καλό της κοινωνίας. Ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου και να βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί. Αυτή η κίνηση ήταν μια ένδειξη του σεβασμού μας προς εσάς. Η επικοινωνία και η συνεργασία των δύο είναι πλέον είναι δεδομένη. Σας ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά για τους συνανθρώπους μας»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου