ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

στον-βόλο-σήμερα-ο-πρόεδρος-της-οννεδ-619769

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας να παραβρεθούν στην εκδήλωση που πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή η ΟΝΝΕΔ Βόλου και ώρα 21:00 στο Mirror / Cocktail & food bar (Ερμού 221), με επίσημο προσκεκλημένο τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

«Η Νέα Δημοκρατία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση – κάλεσμα, «είναι ένα ανοιχτό κόμμα, ανοιχτό στο μέλλον. Διευρύνθηκε, έχει ανοιχτεί στην κοινωνία και έχει ενισχύσει το δυναμικό της με δεκάδες άξια στελέχη. Έγινε πιο συμμετοχική με ενεργά μέλη που συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση των πολιτικών μας.

Ο ρόλος της νεολαίας μας είναι κεντρικός και είναι επιτυχία της ΟΝΝΕΔ που πολλές από τις προτάσεις της έχουν ενσωματωθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός μας. Και οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα φέρουν τη νίκη.

Είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων, μιας κυβέρνησης για μία αναγεννημένη Ελλάδα.

Καλούμε όλους να είναι σε ετοιμότητα, όχι μόνο για να ηττηθεί, αλλά για να απαξιωθεί πολιτικά ο παλαιοκομματισμός που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι εκλογές θα είναι δικές μας εκλογές. Το μέλλον το διαμορφώνουν αυτοί που συμμετέχουν και όχι αυτοί που απέχουν. Μαζί μπορούμε», καταλήγει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου