ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις

συνεχίζονται-με-επιτυχία-οι-εκδηλώσε-61827

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με το haagen dazs café στην παραλία του Βόλου για τις γιορτές των Xριστουγέννων.

Οι εκδηλώσεις ήταν κοινωνικού περιεχομένου και αφορούσαν στη συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών, ειδών πρώτης ανάγκης και ο,τιδήποτε άλλο είχαν στη διάθεσή τους οι κάτοικοι του Βόλου.

Η προσπάθεια αυτή αφορούσε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου, του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, του Ορφανοτροφείου Βόλου και πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών του Νοτίου Πηλίου. Σε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου μοίραζε γλυκιές λιχουδιές.

Ο χώρος της παραλίας έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με το κλίμα των ημερών καθώς έχει τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικη φάτνη, δέντρα και παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια για τη συλλογή των δώρων.

Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου “Φίλοι Αγίας Μαρίνας Κισσού” εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους με πηλιορείτικους χορούς και με χορούς του ελληνικού κινηματογράφου. Οι γυναίκες του χορευτικού κερνούσαν τους παρευρισκόμενους με πηλιορείτικο τσίπουρο.

Η επόμενη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 στις 16.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου