ΤΟΠΙΚΑ

Βραδιά θρίλερ στην Αλλη Μεριά

βραδιά-θρίλερ-στην-αλλη-μεριά-618065

Σκηνές σοκ το Σάββατο το βράδυ στην Αλλη Μεριά, όταν 52χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι και αιμόφυρτος τράπηκε σε φυγή όταν είδε ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας να σταματούν έξω από το σπίτι του. Επί τρεις ώρες σχεδόν, σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε στον οικισμό αιμόφυρτος, αρνούμενος την παροχή κάθε βοήθειας.

Ο 52χρονος άντρας που ζει μαζί με τη μητέρα του, φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αγνωστο αν αυτός ήταν ο λόγος που επιχείρησε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Πρώην οικοδόμος στο επάγγελμα, με την κατάρρευση της οικοδομής έμεινε χωρίς εργασία και στράφηκε στις αγροτικές δουλειές. Ως έναν ήσυχο, ολιγομίλητο και κλειστό χαρακτήρα τον περιγράφουν γείτονές του στην περιοχή της Αλλης Μεριάς, όπου μένει στο ίδιο σπίτι μαζί με τη μητέρα του.

Αδιευκρίνιστο κάτω από ποιες συνθήκες και αν είχε προηγηθεί κάτι άλλο, ο 52χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το Σάββατο το βράδυ, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Πήρε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να κόψει τον λαιμό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε τρεις μαχαιριές σε πρόσωπο και λαιμό, πλην όμως ήταν επιφανειακές.

Αιμόφυρτο τον βρήκε στο σπίτι του η αδερφή του που μένει σε διπλανό οίκημα και έβαλε τις φωνές. Κάλεσε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Κανείς όμως δεν μπορούσε να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Στη θέα των φάρων του ασθενοφόρου και του περιπολικού ο 52χρονος τράπηκε σε φυγή αρνούμενος την παροχή κάθε βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να φύγει με τα πόδια από το χωριό, κατευθυνόμενος προς την περιοχή της Νέας Δημητριάδας. Μάταια διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον πείσουν να δεχθεί βοήθεια και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αρνούνταν να μιλήσει. Δεν είπε την παραμικρή κουβέντα.

Στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, μετά από τρεις σχεδόν ώρες, τελείωσε το θρίλερ. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για την παροχή βοήθειας αν και τα τραύματα που κατέφερε στον εαυτό του ήταν επιφανειακά.

Σήμερα, πρόκειται να εξεταστεί από γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής προκειμένου να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό νόσημα και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου