ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-851206

Εκθέσεις
* Εκθεση μικρών μοντέλων και σχεδίων μόδας της δημιουργού Χριστίνας Σταμπολιάν “φιλοξενείται” σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 3ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο». Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00.
Σάββατο 10.00 – 13.00.

• Εργα ζωγραφικής – μικτής τεχνικής του δημοσιογράφου Γιάννη Ευαγγελόπουλου περιλαμβάνει η έκθεση που λειτουργεί στο Αρχοντικό Βατσαρέα – Μαυράκη – Κ.Π.Ε., με τη φροντίδα της Κοινότητας Μακρινίτσας, του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας.

• Η έκθεση χειροποίητων καραβιών του Σπύρου Φασούλα λειτουργεί στην αίθουσα τέχνης “Ηλίου Μέλαθρον” του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Αφών Δεληγεώργη” (Γκλαβάνη 37 και Αλεξάνδρας 1ος όροφος).

Ομιλίες
* Επαναρχίζουν αύριο Δευτέρα 5 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο οι πνευματικές συνάξεις της Κοινωνικής Χριστιανικής Ενωσης. Ομιλητής θα είναι ο πρεσβύτερος π. Χρήστος Χαχαμίδης που θα εισηγηθεί το θέμα “Κυριακή των Μυροφόρων”.
* Την Τετάρτη στις 7 μ.μ στην αίθουσα της Χριστιανικής Στέγης “Ο Απ. Παύλος” θα πραγματοποιηθεί η τακτική. μηνιαία ομιλία του Θεολόγου πρ. Καθηγητού Παιδαγωγικής Ακαδημίας κ. Κων. Αθανασόπουλου, με θέμα “Δεύτε λάβετε φως”.

Απογευματινό
* Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας διοργανώνει απογευματινό για χορωδούς και φίλους την Δευτέρα 12 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του “Καρτιέ Λατέν” στον Αναυρο. Συμμετέχει η Χορωδία και το Εντεχνο Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Βόλου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ιλεάνα-Μαρία Μάρδα, που θα ερμηνεύσει γνωστά ελληνικά τραγούδια. Προσκλήσεις διατίθενται από τους χορωδούς και από το Μουσικό Οίκο Κεχαΐδη (Ιάσονος 95) ή στα τηλέφωνα 2421032625 και 2421038897.

Εκδρομές
• Η Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ Ν. Μαγνησίας “Ο Αγιος Νικόλαος” διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαΐου ημερήσια εκδρομή στο Γαλαξείδι, όπου θα τελέσει τιμητική εκδήλωση στην μνήμη του ιδρυτή του ΝΑΤ αείμνηστου Ναυάρχου Γεράσιμου Ζώχιου, σε συνεργασία με τοπικό σωματείο, στον χώρο του ανδριάντα, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων και θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Ναυτικό Μουσείο της πόλης. Πληροφορίες στο γραφείο της Ενωσης Κουταρέλια 12 2ος όροφος, τηλ. 2421021102 από Δευτέρα έως Πέμπτη 09.00-11.00.

.* Το ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου διοργανώνεται ημερήσια εκδρομή στο νησί των Τρικέρων-Γύρο Παγασητικού την Πέμπτη 8 Μαΐου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου