ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στην 37χρονη μητέρα τριών παιδιών

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στην-37χρονη-μ-617619

Επεσε να κοιμηθεί και δεν σηκώθηκε ξανά. Νεκρή βρέθηκε χθες στο σπίτι της μία 37χρονη Βολώτισσα. Πρόκειται για την Αργυρώ Λυδία Μπαρέκα, μητέρα τριών παιδιών, νοσηλεύτρια, με πλούσια δράση σε εθελοντικούς Συλλόγους.

Στις 6 το πρωί η άτυχη γυναίκα δεν αποκρινόταν ενώ ο ένας γιος της προσπαθούσε να δει αν ήταν καλά. Το σκυλί της οικογένειας, ένα ρότβαιλερ γάβγιζε, σήκωνε στο πόδι όλη τη γειτονιά. Κάτι δεν πήγαινε καλά…

Αμεσα στον τόπο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς οι στιγμές απερίγραπτης αγωνίας που ακολούθησαν δεν είχαν θετική κατάληξη, ενώ ο σύζυγος απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρισκόταν στη Σκιάθο για εργασία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε ότι η 37χρονη είχε ήδη εκπνεύσει. Ιδιώτης γιατρός βεβαίωσε ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, ενώ τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη το βράδυ η 37χρονη ήταν καλά στην υγεία της. Δεν παραπονέθηκε για το παραμικρό στο σύζυγό της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο μέχρι αργά το βράδυ.

Η οικογένεια τυλίχθηκε στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη δίχως κανείς να μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη.

Εδώ και ενάμιση χρόνο η οικογένεια έτρεχε σε Νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρεία. Κανείς γιατρός ούτε στον Βόλο και στη Λάρισα, ούτε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μπορούσε να διαγνώσει κάποιο πρόβλημα υγείας στην 37χρονη που ανά τακτά χρονικά διαστήματα παραπονούταν ότι είχε ενοχλήσεις με την υγεία της. Τα όποια συμπτώματα παρουσίαζε είχαν αποδοθεί σε ψυχοσωματικά.

Τα παιδιά της χθες το πρωί πίστευαν ότι εκείνη δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι επειδή είχε μία αδιαθεσία με την υγεία της.

Το τραγικό άγγελμα θανάτου της 37χρονης σκόρπισε απέραντη θλίψη στον Βόλο όπου ήταν η τρίτεκνη ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή.

Η Αργυρώ Λυδία Μπαρέκα ήταν παντρεμένη και από το γάμο της είχε αποκτήσει τρία παιδιά που λάτρευε. Ηταν νοσηλεύτρια και είχε εργαστεί σε πολλές κλινικές.

Παράλληλα, είχε έντονη εθελοντική δράση. Ανθρωπος της προσφοράς προσπαθούσε να βοηθήσει τον συνάνθρωπο με κάθε τρόπο είτε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης με κινητοποίηση είτε μέσω Συλλόγων. Τελευταία ήταν μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας. Ηταν πραγματικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Συγγενείς και φίλοι θα την οδηγήσουν σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στην τελευταία της κατοικία στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου