ΤΟΠΙΚΑ

Να επιστρέψει στις νίκες…

να-επιστρέψει-στις-νίκες-851206

Την καταδικασμένη σε υποβιβασμό ΑΕ Γιάννενα αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.30 μ.μ. ο Εθνικός Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι, μετά από μια σειρά συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων τα οποία τους απομάκρυναν από τη δεύτερη θέση, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, η οποία θα επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας.
Ο σύλλογος του Βόλου αγνοεί το «τρίποντο» στα τελευταία τέσσερα ματς, αφού κόντρα σε Προσοτσάνη, Εορδαϊκό και Νίκη έμεινε στην ισοπαλία, ενώ κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζας ηττήθηκε. Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Σταματίου πιστεύει πως από εδώ και πέρα το ψυχολογικό βάρος θα αποχωρήσει από τους ώμους των παικτών του και θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι που θα τους προσφέρει ταυτόχρονα και πολύτιμους βαθμούς, ώστε να τερματίσουν με το κεφάλι ψηλά. Πάντως γεγονός είναι πως και στην σημερινή αναμέτρηση πολλοί θα είναι εκείνοι που θα λείψουν για διάφορους λόγους. Η αποστολή αποτελείται από μόλις 16 παίκτες και κάπως έτσι μια ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί από πλευράς Βολιωτών σε ακόμη ένα παιχνίδι. Το κυριότερο πρόβλημα εστιάζεται στον χώρο της άμυνας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάγκας και Σαβάλα που είναι τιμωρημένοι, ενώ στρατευμένοι είναι οι Φλώρος και Μπιμπής. Στους τραυματίες συγκαταλέγονται οι Τσατσαλίδης και Κουτσιρίμπας. Έτσι μια πιθανή σύνθεση περιλαμβάνει τον Ζαφείρη κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα χρησιμοποιηθούν οι Πολύζος, Μακρής, Μουρκάκης και Πεχλιβανίδης. Στην μεσαία γραμμή ο Παπαγιαννόπουλος θα έχει χρέη αμυντικού χαφ και δεξιά του θα κινείται ο Μητσόπουλος, ενώ στα αριστερά βοήθειες θα δίνει ο Τέας. Μπροστά τους ο Λούκας θα έχει οργανωτικό ρόλο και στην επίθεση το δίδυμο πιθανότατα να αποτελείται από τους Γέλοβατς και Κυπαρίσση, δίχως πάντως να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Ιορδανίδη. Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν την αποστολή είναι οι Καραναστάσης, Μπέκος, Βέργος και Παπαδάτος.

Ο Ζήλος διαιτητής
Για την αναμέτρηση της Τετάρτης, που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ., διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Α. Ζήλος από τον ΣΔΠ Λάρισας. Το ρόλο των βοηθών θα έχουν οι Α. Ευαγγέλου και Ι. Ρεντόπουλος από τον ΣΔΠ Λάρισας επίσης. Χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο Ν. Κακάνης.
*Όσον αφορά στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Λαμία, διαιτητής θα είναι ο κ. Μαντάκης από την Ημαθία, ενώ βοηθοί θα είναι οι Γιοβανόπουλος και Τόλιος με τέταρτο τον κ. Ισαρη.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων
Ωρα: 4.30 μ.μ.
Διαιτητής: Ζήλος ΣΔΠ Λάρισας
ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
31.ΣΙΑΡΑΒΑΣ 83.ΖΑΦΕΙΡΗΣ
17.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ 89.ΠΟΛΥΖΟΣ
19.ΚΟΤΣΙΝΑΣ 3.ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ
6.ΚΑΚΑΒΟΣ 20.ΜΟΥΡΚΑΚΗΣ
24.ΜΠΑΡΚΑΣ 4.ΜΑΚΡΗΣ
33.ΚΑΠΙΑΣ 6.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
7.ΤΟΥΝΤΣΙΟΥΡΕΚ 2.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
8.ΚΑΛΥΒΑΣ 27.ΤΕΑΣ
9.ΑΛΕΚΣΑΝΤΡΟΒΙΤΣ 10.ΛΟΥΚΑΣ
12.ΚΑΤΣΑΝΟΣ 77.ΓΕΛΟΒΑΤΣ
28.ΤΟΜΑΡΑΣ 24.ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ
Προπονητές:
Ζ. ΣΙΜΟΒΙΤΣ Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου