ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 21χρονου για τη θανατηφόρα παράσυρση 75χρονης στην Αθηνών

σύλληψη-21χρονου-για-τη-θανατηφόρα-παρά-616290

Η άτυχη Κωνσταντία Ανανιάδου – Σαρρή τραυματίστηκε θανάσιμα μπροστά στα μάτια του συζύγου της, όταν παρασύρθηκε από αγροτικό φορτηγό

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί 75χρονη από τον Αλμυρό. Πρόκειται για την Κωνσταντία Ανανιάδου – Σαρρή συνταξιούχο οδοντίατρο, σύζυγο του πρώην αντιδημάρχου Αλμυρού Θανάση Σαρρή. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αγροτικό φορτηγό στην Αθηνών, στο ύψος των θερμοκηπίων, μπροστά στα μάτια του συζύγου της, που υπέστη σοκ. Παρελήφθη από πλήρωμα κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ χωρίς αισθήσεις και όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 10:30 το πρωί. Ο σύζυγος της 75χρονης στάθμευσε σε έρεισμα το αυτοκίνητό του στην Αθηνών, με σκοπό η σύζυγός του να αγοράσει λουλούδια. Η άτυχη γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα για να περάσει στην απέναντι πλευρά και να επισκεφτεί το φυτώριο, όταν άγνωστο πώς παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο, που κατέβαινε την Αθηνών με κατεύθυνση προς Βόλο.

Η γυναίκα χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα πολλά μέτρα πιο μακριά από το σημείο της παράσυρσης. Μάρτυρες που βρίσκονταν στο θερμοκήπιο είπαν ότι άκουσαν τον ήχο φρεναρίσματος και στη συνέχεια δυνατό θόρυβο. Κοιτώνας στην πλευρά του δρόμου για να διαπιστώσουν τι συνέβη έμειναν άφωνοι.

Η γυναίκα ήταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα και ο σύζυγός της έτρεχε να τη βοηθήσει, σπαράζοντας σε κραυγές απελπισίας.

Στο σημείο έτρεξε για βοήθεια και οδηγός του αγροτικού, 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν επίσης αναστατωμένος.

Αλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα εθεάθη να διασχίζει κάθετα τον δρόμο σιγά σιγά και ότι ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, αλλά μάταια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρελήφθη χωρίς αισθήσεις και υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου άρχισαν άμεσα να λαμβάνουν καταθέσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο 21χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα μέχρι τη δίκη.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία στερείται διπλώματος οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κοντινής από το σημείο του δυστυχήματος επιχείρησης κατέγραψε το θανατηφόρο τροχαίο και γίνεται η επεξεργασία του.

Επισημαίνεται ότι στο εν λόγω σημείο της Αθηνών συμβαίνουν πολλά ατυχήματα, καθώς τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου