ΤΟΠΙΚΑ

Επιχειρησιακό σχέδιο ενόψει Πάσχα στο Νοσοκομείο Βόλου

επιχειρησιακό-σχέδιο-ενόψει-πάσχα-στ-615546

Ενόψει Πάσχα από κοινού η ιατρική και η νοσηλευτική υπηρεσία έχουν καταστρώσει επιχειρησιακό σχέδιο για τη διαχείριση covid-19, με δεδομένο ότι μεσολαβούν αρκετές μέρες των αργιών οι κλινικές κορονοϊού και η ΜΕΘ όμως δεν μπορούν να μείνουν ακάλυπτες, καθώς επίσης και οι υπόλοιπες κλινικές, αφού το Αχιλλοπούλειο εφημερεύει κάθε ημέρα.

«Μπούσουλα» θα αποτελέσει το πλάνο που τέθηκε σε εφαρμογή επίσης τα Χριστούγεννα, με αναγκαίες φυσικά αλλαγές που θα αφορούν κυρίως στην ορθολογικότερη διαχείριση του προσωπικού μετά την ενίσχυση που έγινε σε διάφορα τμήματα.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη ο νέος διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Ηλίας Καραμέτος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους συντονιστές διευθυντές των Κλινικών και τους υπόλοιπους γιατρούς, προκειμένου να υπάρξει ενιαία γραμμή στη διαχείριση των νέων δεδομένων που υπαγορεύουν οι ανάγκες της πανδημίας στην παρούσα φάση των εορτών αφενός και αφετέρου να υπάρξει ενίσχυση των τμημάτων της πανδημίας από γιατρούς και άλλων ειδικοτήτων.

«Οταν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και διάθεση να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που καθημερινά προκύπτουν, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες που έχει προκαλέσει η πανδημία. Το ζητούμενο βέβαια πάντα παραμένει η ενίσχυση νευραλγικών τομέων με επιπλέον προσωπικό», σημείωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου