ΤΟΠΙΚΑ

Δίπλωσε νταλίκα στην εθνική Λάρισας -Βόλου

δίπλωσε-νταλίκα-στην-εθνική-λάρισας-β-614448

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν χθες το μεσημέρι επιβάτες ΙΧΕ αυτοκινήτου τύπου SUV, όταν νταλίκα με ρυμουλκό «δίπλωσε» ενώ κινούνταν στο δρόμο Βόλου – Λάρισας. Νταλίκα και τζιπ «καβάλησαν» το διάζωμα και βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου μία ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τόσο από Βόλο προς Λάρισα, όσο και αντίστροφα.

Το τροχαίο, σημειώθηκε στις 12:30 περίπου χθες το μεσημέρι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Κινούνταν στη δεξιά πλευρά της οδού προς Λάρισα, όταν στο ύψος των εγκαταστάσεων του Μόζα, «δίπλωσε» και «γρατζούνησε» τζιπ που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας από την αριστερή λωρίδα.

Η νταλίκα άρχισε να «σέρνεται» προς την αριστερή πλευρά του οδοστρώματος, παρασύροντας και το τζιπ. Η τρελή πορεία σταμάτησε αφού νταλίκα και τζιπ «καβάλησαν» το διαχωριστικό διάζωμα. Το ρυμουλκό (κενό φορτίου) βρέθηκε αναποδογυρισμένο πάνω στο διάζωμα, και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βρέθηκε η νταλίκα και το τζιπ.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δε διέρχονταν κάποιο όχημα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο δρόμος Βόλου –Λάρισας έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για περίπου μία ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων.

Κλιμάκιο της Τροχαίας Βόλου, που έσπευσε άμεσα στο σημείο, ειδοποίησε γερανό βαρέων οχημάτων για την απομάκρυνση της νταλίκας και του ρυμουλκού, και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου