ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας

νέα-διοίκηση-στην-ομοσπονδία-ατόμων-μ-61328

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας, ανακοινώθηκε σήμερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Αναλυτικά το Δ.Σ. έχει ως εξής: πρόεδρος Ράλλης Τσιουλάκης από τη Λάρισα, αντιπρόεδρος Α’ Στέφανος Πάικος από τη Λάρισα, αντιπρόεδρος Β’ Ηλίας Τσίγκας από την Καρδίτσα, αντιπρόεδρος Γ’ Βασίλειος Γιαννάκος από τη Μαγνησία, γενικός γραμματέας Ράνια Καρανικόλα από τη Μαγνησία, αναπληρωτής γενικός γραμματέας Σωτήρης Τσιρογιάννης από τα Τρίκαλα, ταμίας Αθανάσιος Πατσιούρας από τη Λάρισα, αναπληρωτής ταμίας Γεώργιος Σκαπέρδας από τη Λάρισα, οργανωτικός γραμματέας Κωνσταντίνος Κατσάρας από τη Καρδίτσα, αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας Δημήτριος Τσίπρας από την Καρδίτσα και υπεύθυνη για ζητήματα γυναικών με αναπηρία Φωτεινή Παλαύρα από τα Τρίκαλα.

Στην ελεγκτική επιτροπή πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος από τα Τρίκαλα, αναπληρώτρια προέδρου η Νικολέτα Τριζόγλου από τη Λάρισα και Γραμματέας ο Θωμάς Παλάντζας από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου