ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις 15 διμηνιτών στην καθαριότητα

προσλήψεις-15-διμηνιτών-στην-καθαριότη-61294

Και δύο γιατρών στα ΚΑΠΗ από το δήμο Βόλου

Στην πρόσληψη συνολικά 17 ατόμων, στις διευθύνσεις καθαριότητας και ΚΑΠΗ, προχωρά ο δήμος Βόλου για την κάλυψη αναγκών του. Πρόκειται να προσληφθούν 15 διμηνίτες για την καθαριότητα και 2 γιατροί για τα ΚΑΠΗ.

Στην υπηρεσία καθαριότητας, πρόκειται να προσληφθούν με δίμηνες συμβάσεις τρεις οδηγοί οχημάτων και 12 εργάτες καθαριότητας. Η πρόσληψή τους αφορά το διάστημα από 3 Μαΐου έως και 2 Ιουλίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν για τον καθαρισμό των ακτών και την προετοιμασία τους για να υποδεχθούν τους λουόμενους με την έναρξη της θερινής σεζόν.

Εξάλλου, η διεύθυνση ΚΑΠΗ, πρόκειται να προσλάβει δύο γιατρούς γενικής ιατρικής για την παροχή ιατρικής φροντίδας στους ηλικιωμένους ασθενείς των ιατρείων του ΚΑΠΗ δήμου Βόλου. Ο ένας γιατρός θα απασχοληθεί στο κεντρικό ΚΑΠΗ, στο ΚΑΠΗ της Νέας Δημητριάδας της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, καθώς και στο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, για συνολικά εβδομήντα ώρες το μήνα, ενώ ο άλλος γιατρός θα απασχοληθεί στα τέσσερα παραρτήματα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας και στο ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, για συνολικά εβδομήντα ώρες το μήνα.Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια ενός έτους, ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των 28.560 ευρώ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου