ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση έργων LEADER στο Πήλιο θα εξετάσει το δημοτικό συμβούλιο

παράταση-έργων-leader-στο-πήλιο-θα-εξετάσει-612892

Ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 2015, προγραμματικές συμβάσεις, έργα του Τοπικού Προγράμματος LEADER κ.α. είναι μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου στη συνεδρίαση της Πέμπτης (6 μ.μ.).

Σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου κ. Παν. Κουτσάφτη, το Δ.Σ. καλείται να λάβει απόφαση τροποποίησης χρονοδιαγράμματος των έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER : «Σήμανση αξιοθέατων και μνημείων», «Μονοπάτια Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, Αποκατάσταση τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας στη θέση Κακοσκάλι», Αποκατάσταση κρηνών Δ.Ε. Μουρεσίου, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και αρχιτεκτονική μελέτη του έργου» και Αποκατάσταση κρηνών Δ.Ε. Ζαγοράς του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου» με δικαιούχο το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

«Λόγω των καθυστερήσεων στην εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και των απαιτούμενων διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν για τη δημοπράτησή τους πρέπει, αναφέρει ο κ. Κουτσάφτης, να προβούμε στην παράταση του χρονοδιαγράμματος των ως άνω έργων έως 31.12.2015».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου