ΤΟΠΙΚΑ

Στα σενάρια πώλησης «χωλαίνει» ο προγραμματισμός

στα-σενάρια-πώλησης-χωλαίνει-ο-προ-851206

Στον «αέρα» βρίσκονται όλα τα θέματα που αφορούν στη νέα σεζόν για τη Νίκη με το διοικητικό να μην έχει ξεκαθαρίσει και την αβεβαιότητα να είναι το κύριο συστατικό του κλίματος, που επικρατεί στη Νέα Ιωνία.
Η υπάρχουσα διοίκηση έχει ξεκινήσει κάποιες κινήσεις, προγραμματίζοντας την επόμενη μέρα, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα το σίγουρο δεν υπάρχει, την ώρα που ο Πέτρος Καϊμακάμης δεν ανακοίνωσε κάτι νεότερο γύρω από τις επαφές που λέγεται ότι έχει με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χρόνης από την πλευρά του πάντως έσπευσε να διαψεύσει στον «Τ» ότι γνωρίζει περί ενδιαφέροντος για αγορά της ΠΑΕ και υποστήριξε ότι τα σενάρια που κυκλοφορούν αποπροσανατολίζουν την ομάδα και τον κόσμο της. Η δήλωσή του αυτή έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά.

Η λίστα του Κουρμπανά
Από τους ανθρώπους της διοίκησης πάντως έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις με τους παίκτες που ο Νίκος Κουρμπανάς πιστεύει ότι πρέπει να μείνουν και τη νέα σεζόν, αλλά πολύ δύσκολα φαίνεται ότι θα πειστούν να συνεχίσουν στη Ν. Ιωνία, ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν… Η λίστα του Κουρμπανά περιλαμβάνει τους τερματοφύλακες, Γιώργο Καντιμοίρη και Φώτη Τάσσο και τους Κώστα Κουκουλή, Γιώργο Μπουτογιάννη, Ηλία Μακράκη, Σάσα Σάμπλιακ, Εντουάρντ Χρέντσαρ, Ρετζέπ Χασάνογλου, Βασίλη Εμμανουήλ, Ανδρέα Κουτελιέρη, Μιχάλη Κουτσογιάννη, Νίκο Βούλγαρη, Νίκο Ντούλα και Χρήστο Χατζηπαντελίδη. Βέβαια η ΠΑΕ θα πρέπει να βιαστεί, αν θέλει να τους κρατήσει στις τάξεις της, καθώς αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, όπως ο Χατζηπαντελίδης, που δεν θα περιμένει για πολλές μέρες ακόμη και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να προτιμήσει να συνεχίσει στη Ν. Ιωνία, αλλά και ο Μπουτογιάννης που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του νεοφώτιστου στη Γ’ Εθνική, Πυρσού Γρεβενών, μαζί με τον Θοδωρή Μητράκα.
Από το ποιοι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα συμφωνήσουν να παραμείνουν στη Ν. Ιωνία, θα εξαρτηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις των κυανολεύκων. Δύο ικανοί επιθετικοί πάντως θα πρέπει να αποκτηθούν σίγουρα, καθώς η Νίκη φέτος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Επίσης, κεντρικός αμυντικός, ένα αριστερό και ένα δεξί μπακ και ένα χαφ, βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες του κυανόλευκου συγκροτήματος και ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι. Η νέα ομάδα βάσει της εκθέσεως του Νίκου Κουρμπανά θα πρέπει να αποτελείται από 25 περίπου ποδοσφαιριστές και τρεις – τέσσερις από αυτούς θα είναι ταλέντα που θα προέρχονται από τη Νίκη ή από ομάδες της περιοχής.
Παράλληλα επιθυμία των ανθρώπων της Νίκης είναι η ομάδα να επιστρέψει φέτος στο Παντελής Μαγουλάς, καθώς το Πανθεσσαλικό δεν αποτελεί την «καυτή έδρα» που χρειάζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ σε κάθε αγώνα «φορτώνει» με μερικές εκατοντάδες ευρώ το ταμείο της ΠΑΕ. Οι εργασίες στο γήπεδο της Μαιάνδρου, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και το γήπεδο θα είναι έτοιμο να δοθεί προς χρήση τέλη Αυγούστου.
Ολα πάντως μέχρι στιγμής αποτελούν μόνο λόγια και θεωρία και τίποτα το σημαντικό δεν έχει γίνει για τη νέα σεζόν, ενώ ακόμη σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το θέμα του προπονητή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου