ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε στα τραύματά της 55χρονη Βολιώτισσα

υπέκυψε-στα-τραύματά-της-55χρονη-βολιώτ-611123

Υπέκυψε δυστυχώς στα σοβαρά τραύματά της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, η 55χρονη Βολιώτισσα Αικατερίνη Μυλωνά, η οποία στις 9 Νοεμβρίου 2016 παρασύρθηκε πεζή από ΙΧ αυτοκίνητο στην περιφερειακή οδό και εγκαταλείφτηκε από τον οδηγό του αυτοκινήτου αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με πολλαπλά τραύματα, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κηδεύτηκε χθες παρουσία πλήθους κόσμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Ονουφρίου σε κλίμα ανείπωτης οδύνης. Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη.

Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί κατά την προσπάθειά της να περάσει πεζή την περιφερειακή οδό. Στο ύψος της Ιωλκού, κι ενώ διέσχιζε το οδόστρωμα κάθετα με κατεύθυνση προς Άνω Βόλο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, άγνωστο για ποιον λόγο δεν την είδε, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει σοβαρά.

Δυστυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα, η οποία παρέμενε τραυματισμένη στο οδόστρωμα μόνη και αβοήθητη.

Διερχόμενος οδηγός που την είδε ευαισθητοποιήθηκε άμεσα. Η 55χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό.

Στο μεταξύ, η Τροχαία Βόλου είχε καταφέρει να βρει άμεσα τα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβει, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν μαρτυρίες για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν τα κομμάτια του αυτοκινήτου του που ήταν πεσμένα στο δρόμο και βήμα – βήμα κατάφεραν να βρουν το μοντέλο, το χρόνο κατασκευής του, τον κάτοχο που το οδηγούσε.

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου αναζητήθηκε και συνελήφθη στην εργασία του. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι είχε δηλώσει ότι δεν αντιλήφθηκε την 55χρονη, ότι είχε δει μόνο μία σκιά.

Όλο αυτό το διάστημα η 55χρονη έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως παρά τη γενναία προσπάθειά της και τη συμπαράσταση των γιατρών, που τη βοηθούσαν με κάθε τρόπο, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου