ΤΟΠΙΚΑ

Προβολή της Μαγνησίας στο Βουκουρέστι

προβολή-της-μαγνησίας-στο-βουκουρέστ-610957

Κρατήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια διεθνούς έκθεσης

Σημαντικές προοπτικές δημιουργήθηκαν για τη Μαγνησία μέσω της συμμετοχής στην έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βουκουρέστι. Η Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έδωσε δυναμικά το παρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου, το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Την πρώτη μέρα της έκθεσης έγινε συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας με τον Ελληνα Πρέσβη στο Βουκουρέστι, κ. Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες τόσο το κοινό όσο και τουριστικοί πράκτορες συναντήθηκαν με επαγγελματίες της Μαγνησίας και πραγματοποιήθηκαν κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που διατέθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμάνικα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης από την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με τη χορηγία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου. Το ρουμάνικο κοινό γεύτηκε τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, μέσω των φυλλαδίων που διέθεσαν οι χορηγοί, αναπτύχθηκαν οι προϋποθέσεις για εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό από Ρουμάνους που ενδιαφέρονται να εισάγουν στις επιχειρήσεις τους ελληνικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση της Μαγνησίας από την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και τουριστικούς πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας. Δημιουργήθηκαν επαφές ούτως ώστε να συνεχιστεί η προβολή της Μαγνησίας στη Ρουμανία και στο άμεσο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κληρώθηκαν πέντε τριήμερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή μας και τέθηκαν οι βάσεις για διεξαγωγή fam trip στους συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου