ΤΟΠΙΚΑ

Παραδίδουν σωρηδόν τις πινακίδες

παραδίδουν-σωρηδόν-τις-πινακίδες-60998

Αλλες διακόσιες πινακίδες κυκλοφορίας παραδόθηκαν χθες στην Α ΄ και Β΄ ΔΟΥ Βόλου, με τον τελικό αριθμό να ανέρχεται στις 1.600 μία μόλις μέρα πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας.

Από την Α΄ – Β΄ ΔΟΥ Βόλου επισημαίνεται ότι η μεθαυριανή ημέρα, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, είναι ημεραργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και για το λόγο αυτό οι Υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 12.30 μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι οι φορολογούμενοι που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις πινακίδες τους πρέπει να γνωρίζουν ότι για να επαναφέρουν σε κυκλοφορία τα οχήματά τους έχουν δύο εναλλακτικές επιλογές: Αν η επανακυκλοφορία του αυτοκινήτου γίνεται κατά τη διάρκεια του έτους για το οποίο έχουν κατατεθεί πινακίδες, απαιτείται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Εάν όμως γίνει μετά το Φεβρουάριο του 2014, τότε καταβάλλονται τα τέλη της χρονιάς αλλά και 30 ευρώ για την έκδοση νέου αριθμού πινακίδων κυκλοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι φορολογούμενοι δεν χρειάζονται να σπεύσουν στα γκισέ της Εφορίας για την πληρωμή των τελών. Φέτος τα ειδοποιητήρια εκτυπώνονται από την ιστοσελίδα της ΓΓΠ (www.gsis.gr) και εξοφλoύνται στις τράπεζες ακόμη και μέσω e- banking ή μέσω κινητού τηλεφώνου (για τους χρήστες smartphone με σύστημα android).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου