ΠΟΛΟ

Με άνεση πρώτος ο ΟΥΚ Βόλου στο πρωτάθλημα παίδων

με-άνεση-πρώτος-ο-ουκ-βόλου-στο-πρωτάθλ-608628

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του ΟΥΚ Βόλου, που χωρίς να κοπιάσει πήρε την πρωτιά στον Ομιλο Βόλου και προκρίθηκε… ήδη από το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων.

Οι Βολιώτες του Δημήτρη Κόφφα φιλοξένησαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» τους ΝΕ Λαμίας, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λάρισας και Νηρέα Λαμίας, των οποίων και επιβλήθηκαν, στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν από την Παρασκευή έως χθες Κυριακή. Ετσι, με συνολική συγκομιδή 12 βαθμών εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου.

Η 28μελής αποστολή της ομάδας του Βόλου κέρδισε κατά σειρά τους ΝΟ Λάρισας (24-13), ΝΕ Λαμίας (17-3), Νηρέα Λαμίας (14-7) και ΝΕ Λάρισας (15-5). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ΝΕ Λάρισας, ως τρίτος προκρίθηκε ο ΝΟ Λάρισας, ενώ εισιτήριο εξασφάλισε και ο Νηρέας Λαμίας, με την ομάδα της ΝΕ Λαμίας, να είναι η μοναδική που δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα στον Ομιλο Βόλου:

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας 24-13

ΝΕ Λάρισας-ΝΕ Λαμίας 24-02

ΝΕ Λαμίας-ΟΥΚ Βόλου 3-17

Νηρέας Λαμίας-ΝΕ Λάρισας 9-23

ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λαμίας 19-4

ΟΥΚ Βόλου-Νηρέας Λαμίας 14-7

Νηρέας Λαμίας-ΝΟ Λάρισας 8-11

ΝΕ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου 5-15

ΝΕ Λαμίας-Νηρέας Λαμίας 7-18

ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λάρισας 10-12

Βαθμολογία

1. ΟΥΚ Βόλου 12

2. ΝΕ Λάρισας 9

3. ΝΟ Λάρισας 6

4. Νηρέας Λαμίας 3

5. ΝΕ Λαμίας 0

Στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Κόφφα βρέθηκαν οι παρακάτω υδατοσφαιριστές: Μπακαλάκης, Μεριστούδης, Μπόμπος, Βαλτσιώτης, Ιωάννου, Ματσάγκος, Κομνιανός, Καλατζής, Γκανάτσιος, Ποπώλης, Μυλωνάς, Κουτσουνίδης, Νταρίκος, Πουλαράκης, Στεφάνου, Σιγανός, Παπουτσής, Παπαδημητρίου, Χαραλαμπίδης, Καρατοσίδης, Βαφίνης, Νάσιος, Χρυσοχού, Κονταράτος, Παυλίδης, Ντόνας, Χανιάς, Λαγός.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου