ΤΟΠΙΚΑ

Το αετίσιο μάτι… γειτόνισσας εξάρθρωσε σπείρα κλεφτών

το-αετίσιο-μάτι-γειτόνισσας-εξάρθρω-60847

Σύλληψη πέντε ατόμων χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Μπούκαραν μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ η ίδια είχε βγει προσωρινά από το σπίτι της, στην οδό Τσοποτού, στο Βόλο, και άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα. Εψαξαν και βρήκαν χρηματικό ποσό 350 ευρώ, το πήραν και έφυγαν. Δεν υπολόγισαν, όμως, το αετίσιο μάτι της γειτόνισσας.

Οι πέντε συνολικά δράστες μετακινήθηκαν στην ισόγεια κατοικία της 87χρονης με ΙΧ αυτοκίνητο. Επιβάτες, τέσσερις αθίγγανοι (τρεις άντρες και μία γυναίκα) και ένας υπήκοος Αλβανίας, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

Κατά την αναχώρησή τους από τη γειτονιά, γειτόνισσα της ηλικιωμένης παρατήρησε τις περίεργες κινήσεις τους και σκέφτηκε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Όταν η 87χρονη, λίγα λεπτά αργότερα, διαπίστωσε ότι την είχαν κλέψει, η γειτόνισσα ειδοποίησε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τον αριθμό κυκλοφορίας.

Ελάχιστα έμειναν ανενόχλητοι να κυκλοφορούν οι πέντε δράστες, καθώς εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθησαν. Τα χρήματα που έκλεψαν επέστρεψαν στην κάτοχό τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου