ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτική επιτροπή για φορολογικές διαφορές

δημοτική-επιτροπή-για-φορολογικές-δι-606608

Μεταξύ Δήμου και δημοτών ενεργοποιεί ο Δήμος Βόλου

Στη συγκρότηση επιτροπής που θα επιλύει μέσω συμβιβασμού φορολογικές διαφορές μεταξύ Δήμου και δημοτών, προχωρά ο Βόλος.

Η επιτροπή θα βεβαιώνει ή θα αναγνωρίζει φορολογική απαλλαγή ή μείωση οποιουδήποτε αυτοτελούς φόρου, τέλους, δικαιώματος, εισφοράς και προστίμου μεταξύ δήμου ή συνδέσμου ΟΤΑ και φορολογούμενων.

Τη συγκρότηση της επιτροπής αναμένεται να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας. Θα αποτελείται από δύο δημοτικούς συμβούλους και από ένα φορολογούμενο δημότη. Ο φορολογούμενος δημότης επιλέγεται με τον αναπληρωτή του από το δημοτικό συμβούλιο από τον κατάλογο των φορολογουμένων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής με τον αναπληρωτή του ορίζεται με την απόφαση συγκρότησης της επιτροπής.

Χρέη γραμματέα της επιτροπής εκτελεί δημοτικός υπάλληλος που ορίζεται με τον αναπληρωτή του με την ίδια απόφαση.

Ως γραμματέας της επιτροπής της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, προτείνεται η Σίμου Αγλαΐα, υπάλληλος του Τμήματος Λογιστηρίου και αναπληρωτής της ο Ρήγας Γεώργιος, υπάλληλος του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων του Δήμου Βόλου.

Ως γραμματέας της επιτροπής των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Ιωνίας, Νέας Αγχιάλου, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Ιωλκού, Μακρινίτσας και Αισωνίας προτείνεται ο Πέγιος Δημήτριος, υπάλληλος του Γραφείου Οικονομικών Θεμάτων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου και αναπληρωτής του ο Πετρόπουλος Αναστάσιος, προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικών Θεμάτων της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου