ΤΟΠΙΚΑ

Πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στον Βόλο

πυρετώδεις-προετοιμασίες-ενόψει-της-606065

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο επιτελείο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ενόψει της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες η ΝΟΔΕ Μαγνησίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου στις 18.30 στο Ξενοδοχείο «Valis Resort» στην Αγριά Βόλου.

Χθες στα γραφεία της ΝΟΔΕ πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με κύριο θέμα την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της σύσκεψης τονίζεται:

Ο περιφερειάρχης μας έχει αποδείξει με πράξεις, ότι σε συνεργασία με τους περιφερειακούς του συμβούλους, αντιμετωπίζουν όλες τις νέες προκλήσεις με προγραμματισμό και ευελιξία, με έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για όλους τους πολίτες των νομών της Θεσσαλίας, στέλνοντας το μήνυμα του συγχρονισμού με την εποχή μας.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να συμπορευτούμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε αυτό τον ωραίο αγώνα, στη μάχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Κώστα Αγοραστό και στη μάχη του Δήμου Βόλου με την Νάνσυ Καπούλα.

Κάνουμε πράξη αυτό το οποίο αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή στόχο μας, την ουσιαστική ποιοτική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Δώσαμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν κοντά στο κόμμα, αλλά και ανθρώπους που ενδεχομένως ποτέ δεν θα φαντάζονταν ότι θα βρίσκονταν σε ένα τέτοιο κομματικό χώρο, καινούριες ευκαιρίες να ασχοληθούν με τα κοινά. Γεφυρώσαμε με αυτόν τον τρόπο, το χάσμα μεταξύ κομμάτων, κοινωνίας και πολιτικής.

Σήμερα είμαστε πολύ περισσότεροι. Είμαστε ισχυρότεροι και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Έχουμε μπροστά μας αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες απαιτούν την οργάνωσή μας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα και το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία.

Σας καλούμε να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα ισχυρότερα κόμματα στην Ευρώπη και ένα κόμμα το οποίο ανανεωμένο απολαμβάνει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών, όχι μόνο για να γίνουμε Κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Μόνο μια κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και στην αλλαγή πολιτικής μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα μας και αυτή η κυβέρνηση, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μαζί μπορούμε…!!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου