ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βραζιλιάνος Αντερσον ενισχύει τον Ολυμπιακό

ο-βραζιλιάνος-αντερσον-ενισχύει-τον-ο-851206

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη έκανε ο Ολυμπιακός, ευελπιστώντας ότι βρήκε αυτό που έψαχνε για τη θέση του επιτελικού μέσου στο πρόσωπο του 28χρονου Βραζιλιάνου Άντερσον, γνωστού και ως… Τούτσο!!!
Ο Άντερσον γεννήθηκε στις 12/2/1980 και έχει αγωνισθεί στη Βραζιλία, στην Αμέρικα (51 συμμετοχές – 12 γκολ), στην Ατλέτικο Μινέιρο (42 συ. – 3 γκολ ) και ακόμη σε Γκουαρανί, Γιουβεντούντ, Φιγκεϊρένσε και τελευταία στην Βιτόρια Μπάι, ενώ την περίοδο 2002-2003 είχε παίξει ως δανεικός στην Πορτογαλία και Σάντα Κλάρα (16 συμ. – 4 γκολ).
Ο δεξιοπόδαρος Άντερσον φημίζεται για τις εκτελέσεις φάουλ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακές ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Gordoval Anderson de Barros (TUCHO) με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.
Επίσης ήδη βρίσκεται στο Βόλο αμυντικός ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή και πιθανόν θα ενταχθεί στην ομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τη φετινή περίοδο και 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο κάνει το τελικό μοντάρισμα της νέας ομάδας.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έχει δει τους παίκτες και έχει δοκιμάσει σχήματα σε συνολικά 10 φιλικά παιγνίδια, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα είναι στο φιλικό με την ΑΕΚ στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου και θα φανούν και οι προθέσεις του Σλοβάκου τεχνικού σχετικά με τη βασική ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές, περιμένοντας να είναι απόλυτα έτοιμοι οι Πακάλτσης, Ψαρρής αλλά και οι Ιράλα, Άντερσον.

Τετάρτη με Λαμία, Κυριακή με ΑΕΚ

Το επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου γίνεται την Τετάρτη στις 3 Σεπτεμβρίου στο εθνικό στάδιο του Αλμυρού την ομάδα της Λαμίας, στις 6 το απόγευμα και μετά ακολουθεί ο μεγάλος αγώνας στις 7 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ΑΕΚ, όπου μετά τη λήξη του θα πραγματοποιηθεί συναυλία με αξιόλογους καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτη Γονίδη και Σάκη Ρουβά.
Το εισιτήριο για τη διπλή εκδήλωση κοστίζει 20 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, από τα εξής σημεία:

* Δισκοπωλείο INTRIS, Σπυρίδη με Αλεξάνδρας

* Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Βλαχάβα, Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα

* Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Στράκα, στην Ιάσονος

* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος (κάθε απόγευμα 7μ.μ.-10 μ.μ.)
*Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Παλληκαρίδη -Ιωλκού
* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου «Παπαστράτος», (κάθε απόγευμα 7.μ.μ.-10 μ.μ.)

Δύο νέοι παίκτες στην ομάδα Νέων

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου (Β ΠΑΕ) απέκτησε δύο ακόμη παίκτες. Το Γιάννη Ξηροκώστα από την Αργυρούπολη Αθηνών και τον Φάνη Πάνο από τον Κένταυρο Βόλου

Οι Ακαδημίες

Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινούν από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11π.μ.-12 π.μ. καθώς και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, από 7-9 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ: 24210 34507 και 34509
Δεκτά παιδιά γεν. τα έτη από 1994 έως 2001, ενώ η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Βαϊνάς, Αθανάσιος Μακρής και Μιχάλης Βαγγόπουλος. Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες ο Γιώργος Καραμίχαλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου