ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

στον-βόλο-αύριο-ο-κυριάκος-μητσοτάκης-602601

Στις 18.30 στο Valis η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κων. Αγοραστού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην τοπική ΝΔ για την αυριανή επίσκεψη στον Βόλο του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμο Νταόπουλο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος που θα μεταβούν στην Αγριά στο Valis, όπου αύριο στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του αναμένεται να επισημάνει, πως η μόνη λύση για την χώρα είναι οι εκλογές και θα υπογραμμίσει πως «η ΝΔ δυναμικά συνεχίζει τον αγώνα για την επικράτησή της, ώστε με το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει, η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο που έχει φέρει η κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επίσης αναμένεται να παρουσιάσει τις βασικές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την αυτοδιοίκηση και θα αναφερθεί στο στόχο που έχει θέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε η πορεία στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να είναι νικηφόρα στις κάλπες του Μαΐου.

Ενόψει της αυριανής επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη, οι πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων Θεσσαλίας, ήτοι της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμος Νταόπουλος, της Λάρισας Χρ. Καπετάνος, Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης και Τρικάλων Κων. Τρέλλης, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου περιφερειάρχη Κων. Αγοραστού σε όλους τους πολίτες.

Δήλωση Κώστα Αγοραστού

Χθες από τον Βόλο, στο περιθώριο της υπογραφής των συμβάσεων έργων, ο Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στις επερχόμενες αυτοδιοικητές εκλογές, με αφορμή την εκδήλωση της Κυριακής στο Valis στην Αγριά, παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη οι παρατάξεις να δουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Η «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» είναι μια μεγάλη παράταξη που ξεκινά από την προοδευτική αριστερά, διανύει το προοδευτικό κέντρο και καταλήγει στην προοδευτική δεξιά.

Δείξαμε με πορεία, με έργο και σχέδιο ότι δεν έχουμε διαχωριστικές γραμμές, δεν κάνουμε διακρίσεις, ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, ξέρουμε να είμαστε υπερκομματικά πατριώτες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή να έρχεται ένας αρχηγός για να δώσει στήριξη. «Στηρίξεις έχουν δοθεί από την Αθήνα, τηλεφωνικά, τηλεγραφικά, τηλεοπτικά. Είναι μεγάλη τιμή γιατί μου δίνει δύναμη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακόμη τόνισε ότι «εμείς από την αρχή είχαμε καλέσει όλες τις προοδευτικές παρατάξεις και τα κόμματα να δούνε με ψυχραιμία και νηφαλιότητας τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να κάνουν αξιολογήσεις με σοβαρότητα».

Επιπλέον δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στην Αγριά

Οπως έγινε γνωστό χθες με αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα αυξηθούν τα δρομολόγια του αστικού λεωφορείου της γραμμής νούμερο 5 (Βόλος – Αγριά – Α. Λεχώνια) για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, αύριο θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από την αφετηρία στις 16:30, 17:00, 17:15, 17:30, 17:45, 18:00, 18:15. Αντίστοιχα τα δρομολόγια θα είναι αυξημένα και για την επιστροφή των επιβατών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου