ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Κ. Μαραβέγια για τις Σχολές Οδηγών

παρέμβαση-κ-μαραβέγια-για-τις-σχολές-ο-601961

Το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης των σχολών οδηγών λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, προώθησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με αναφορά του προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Πρόκειται για αίτημα του τοπικού Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος κλάδος έλαβε τη μικρότερη οικονομική ενίσχυση σε σύγκριση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ενώ λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων αποκλείστηκε από προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης όπως η Επιστρεπτέα Προκαταβολή και το πρόγραμμα «Ανάσα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν με προσοχή τις προτάσεις του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας σχετικά με τη λήψη ειδικών μέτρων ανακούφισης των Σχολών Οδήγησης και καθενός ξεχωριστά των εκπαιδευτών οδηγών. Παράλληλα, ζητεί την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και άμεση διενέργεια των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου