ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Επάνω: Θεέ μου, μη βρέχεις άλλες δημοσκοπήσεις…

Μας κάνει εντύπωση που ο Καρατζαφέρης καταγγέλλει όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και όλους τους επενδυτές για τις Νηές, όμως δεν λέει κουβέντα ούτε για τη Μητρόπολη Δημητριάδος ούτε για το Μητροπολίτη. Από συστάσεως συναλλαγών σε μια αγοραπωλησία υπάρχει ο πωλητής και ο αγοραστής, κάτι που σκοπίμως αγνοεί σε όλες τις δηλώσεις και ανακοινώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Με τα ιερά και τα όσια θα τα βάζουμε τώρα; Προς το παρόν φτάνει μόνο το μέτωπο με την… αγία οικογένεια. Η Ορθοδοξία ως εμπορικό προϊόν.

Το 2003, που πουλήθηκε η έκταση στις Νηές από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, όχι μόνο ο Κούβελος δεν ήξερε αν θα είναι πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων, αλλά ούτε η Μπακογιάννη φανταζόταν ότι θα γίνει υπουργός. Ας… ξεφαντώσει σ΄ άλλη περιοχή ο κ. Καρατζαφέρης.

Τώρα που διαπιστώσαμε και με επιστημονικά στοιχεία ότι η αερορύπανση στέλνει καθημερινά στο Νοσοκομείο 7 Βολιώτες με αναπνευστικά προβλήματα, τι ακριβώς θα κάνουμε; Ελπίζω όχι κοινωνική διαβούλευση.

Συναγερμός στα υπουργεία χθες. Ακύρωσαν επισκέψεις στην περιφέρεια σχεδόν όλοι οι υπουργοί. Άλλος επικαλέστηκε έκτακτες υποχρεώσεις και άλλος τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πάντως το μόνο ακραίο καιρικό φαινόμενο που αναμενόταν μέχρι χθες το απόγευμα ήταν ανασχηματισμός.

Αν συνεχίσουμε έτσι, στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα βλέπουμε τους γλουτούς τους ΠΑΣΟΚ, αποφάνθηκε ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος. Ως γιατρός το είδε ανατομικά το θέμα. Και καλά να είναι στην τελευταία γραμμή καμιά Άντζελα Γκερέκου, καμιά Εύα Καϊλή, έχει καλώς. Αν είναι ο Πάγκαλος με το Βενιζέλο τι γίνεται; Θα χάσουν το φως τους οι νεοδημοκράτες. Θα πολεμούν υπό σκιάν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου