ΤΟΠΙΚΑ

Πονοκέφαλος για τα ματς

πονοκέφαλος-για-τα-ματς-851206

Στα πρόθυρα… νευρικής κρίσης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αφορμή τις ταυτόχρονες ποδοσφαιρικές συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Ιωνικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η ομάδα της Νίκης Βόλου με τον Πανθρακικό στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Η ταυτόχρονη έναρξη και λήξη των δύο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων έχει προκαλέσει σοβαρό πονοκέφαλο στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που καλείται να λύσει… το γόρδιο δεσμό της ασφάλειας.
Τα δύο ποδοσφαιρικά παιχνίδια, εκτός του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν, αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες φιλάθλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γήπεδο της Νίκης Βόλου αναμένεται να είναι κατάμεστο και λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα της Νέας Ιωνίας επιστρέφει στη φυσική της έδρα μετά από την σεζόν 2003-2004. Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση των φιλάθλων της Νίκης Βόλου είναι πολύ μεγάλη, καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία περιμένουν να δουν την ομάδα τους να παίζει στην «κλούβα», αφού είναι γνωστό ότι πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες ποδοσφαιρικές έδρες στην Ελλάδα.
Από την άλλη η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη εβδομάδα κάνει επιτακτική ανάγκη τη μεγάλη συμπαράσταση των φιλάθλων στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Τι θα συμβεί
Δύο είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που καλείται να λύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την αντιμετώπισή τους.
Το πρώτο είναι η μεγάλη αστυνομική δύναμη που πρέπει να αναβρεθεί, καθώς είναι γνωστό ότι η ΑΔΜ υπολείπεται σε αστυνομική δύναμη.
Το δεύτερο που απασχολεί την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας είναι η μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να μην υπάρξει συνάντηση με τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Και αν οι οργανωμένοι φίλαθλοι μπορεί να μετακινηθούν ομαδικά από συγκεκριμένα δρομολόγια, όπως η οδός Παρασκευοπούλου, το πρόβλημα εντοπίζεται σε όσους μετακινηθούν μεμονωμένα και θα πρέπει να διασχίσουν την οδό Μελίνας Μερκούρη.
Η περιοχή του παλαιού Νεκροταφείου θεωρείται το πιο επικίνδυνο σημείο, όπου μπορούν να σημειωθούν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων.
Πάντως η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για την αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου