ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν τον Αχιλλέα Μπέο για το έργο στις Αλυκές. Ενταση για την τηλεμετρία

τίμησαν-τον-αχιλλέα-μπέο-για-το-έργο-στ-600228

Ενταση σημειώθηκε χθες στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, τον οποίο και χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο Δήμαρχο όλων των εποχών», αναφερόμενος με εγκωμιαστικά σχόλια στο έργο που έχει προσφέρει στην περιοχή των Αλυκών.

Θετικά σχόλια υπέρ του κ. Μπέου, έκανε στο χαιρετισμό του και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Χαλέβας, συγκρίνοντας το Βόλο με το Παρίσι στο θέμα των λεωφορειοδρόμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Μπέος, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο δήμος για την επίλυση των προβλημάτων από την κακοκαιρία, ενώ με αφορμή τα προβλήματα στην υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος, καταφέρθηκε εναντίον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστού, τον οποίο και αποκάλεσε «Νομάρχη Λάρισας», αφήνοντας αιχμές για την απόρριψη τμήματος του έργου του εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης στο Βόλο και συγκεκριμένα του υποέργου της τηλεμετρίας, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα άμεσου εντοπισμού διαρροών και βλαβών.

Στα λεγόμενα του κ. Μπέου, επιχείρησε να αντιδράσει ο περιφερειακός σύμβουλος, Αργύργης Κοπάνας, στον οποίο όμως δεν δόθηκε ο λόγος. Εκτός μικροφώνου ο κ. Κοπάνας ανέφερε ότι δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «Νομάρχη Λάρισας» για τον κ. Αγοραστό, που όπως έλεγε έχει κάνει έργο στο Βόλο, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε ότι η περιφέρεια είναι υπέρ της συνεργασίας για το καλό της πόλης και δεν τροφοδοτεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου