ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση συμμετοχής σε πανελλήνιο διαγωνισμό ορθογραφίας

πρόσκληση-συμμετοχής-σε-πανελλήνιο-δ-599046

Προσκλητήριο σε μαθητές και της Μαγνησίας να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας και στην προσπάθεια για τον εξοπλισμό του νέου οφθαλμολογικού ιατρείου του Χαμόγελου του Παιδιού απευθύνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών.

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός ορθογραφίας, για μαθητές γ’, δ’, ε’ και στ’ δημοτικού θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 17 έως 19 Ιουνίου. Πέρα από το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μέρος του διαγωνισμού, ο διαγωνισμός έχει και έναν κοινωφελή σκοπό: για κάθε συμμετοχή θα δωρίζονται 2€ στο Χαμόγελο του Παιδιού για τον εξοπλισμό του νέου οφθαλμολογικού του ιατρείου.
«Με εργαλείο μία ιστορία, οι μικροί μαθητές καλούνται να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες των ηρώων μας, όπως παρουσιάζονται διεξοδικά από σελίδα σε σελίδα. Με λιγοστά κλικ καλούνται να επιλέξουν τη σωστή ορθογραφία ειδικά επιλεγμένων λέξεων. Έχουμε φροντίσει το λεξιλόγιο και οι αντίστοιχοι κανόνες ορθογραφίας να εναρμονίζονται πλήρως με το αναλυτικό πρόγραμμα και τις διδακτικές οδηγίες που προτείνει το υπουργείο.
Συνολικά, μέσα από ένα φροντισμένο εκπαιδευτικά και τεχνολογικά περιβάλλον, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και να τους βοηθήσουμε να εκφράσουν εποικοδομητικά τις γνώσεις τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση –προσκλητήριο του Πανελληνίου Δικτύου Καθηγητών.

Επιστημονικός υπεύθυνος για τον διαγωνισμό είναι η συγγραφική ομάδα της teacherland.gr ενώ τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή έχει αναλάβει το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών.
Ολα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για απίθανα δώρα όπως playstation, ηλεκτρονικό υπολογιστή, hoverboard, ηλεκτρικό πατίνι, ποδήλατα, tablet κ.α. Πληροφορίες – εγγραφές στο https://super-contest.com/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου