ΤΟΠΙΚΑ

Τεράστιες λακκούβες στην Αγριά μετά την ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης

τεράστιες-λακκούβες-στην-αγριά-μετά-τ-598652

Τεράστιες λακκούβες που όχι μόνο καθιστούν το δρόμο αδιάβατο για αυτοκίνητα και μηχανάκια αλλά επιπλέον δημιουργούν εμπόδια ακόμη και στους ίδιους τους κατοίκους κατά την είσοδο και έξοδο από τα σπίτια τους, έχει γεμίσει η οδός Γεντέκου στην Αγριά.

Επί τρεις μήνες οι λακκούβες είναι ανοιχτές, κάνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και οδηγών δύσκολη. Σύμφωνα με περιοίκους, το Δεκέμβριο, έγιναν τα έργα αποχέτευσης στη συγκεκριμένη οδό, από την εταιρεία που τα έχει αναλάβει.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, έγινε ζημιά στην κεντρική παροχή νερού και επισκευάστηκε πρόχειρα. Η εταιρεία αποχέτευσης, αφού ολοκλήρωσε το έργο της, έφτιαξε σε όλο το δρόμο τον ασφαλτοτάπητα και έπειτα από δύο ημέρες ανέλαβε η ΔΕΥΑΜΒ. Ξήλωσε τον ασφαλτοτάπητα, έφτιαξε τον σωλήνα της και σκέπασε το σημείο με αμμοχάλικο. «Εδώ και τρεις μήνες, το κομμάτι αυτό του δρόμου, παραμένει χωρίς άσφαλτο, με αποτέλεσμα το αμμοχάλικο να βουλιάζει, να δημιουργούνται λακκούβες.

Τη Δευτέρα το πρωί πάλι και πρόσθεσαν αμμοχάλικο. Το μόνο αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί, μετά τη βροχή, ένας βούρκος από λάσπες. Μετά από μια ημέρα μόνο. Οπως καταλαβαίνετε πλέον δεν μπορούμε να μπούμε στο σπίτι μας. Πόσο ακόμα πρέπει να περιμένουμε για την ασφαλτόστρωση 10 μέτρων;», διερωτάται κάτοικος της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου