ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία της ΔΑΣ – ΟΤΑ

καταγγελία-της-δασ-οτα-598125

Από τη ΔΑΣ – ΟΤΑ δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία:

«Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη παρέμβαση του απερχόμενου προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, Γ. Μαγιάκου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τύπωσης των ψηφοδελτίων της ΔΑΣ – ΟΤΑ Μαγνησίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους του τυπογραφείου και απαίτησε να βγάλουν μία υποψήφια από το ψηφοδέλτιο της Δ.ΑΣ!

Η θρασύτατη αυτή ενέργεια του συγκεκριμένου μέλους της εργοδοτικής πλειοψηφίας του Δ.Σ., δεν αποτελεί ούτε προσωπική του πρωτοβουλία ούτε μεμονωμένο γεγονός. Απαράδεκτες τρομοκρατικές μεθοδεύσεις επιχείρησε να «εφαρμόσει» και η αναπληρώτρια γραμματέας του Συλλόγου Θ. Στάχτου προς εργαζόμενους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ.-ΟΤΑ.

Είναι στα πλαίσια της «δραστηριότητας» της ενιαίας παράταξης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που για άλλη μια φορά κατεβαίνει με πολλά ονόματα για να ξανακοροϊδέψει τους εργαζόμενους, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι θα ξαναενωθούν την επομένη των εκλογών, όπως έκαναν και πριν τρία χρόνια. Ο στόχος τους είναι η ΔΑΣ ΟΤΑ, κάτι που ομολογούν και οι ίδιοι. Εχουν αποστολή να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το Σύλλογο σε θέση χειροκροτητή της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων και των δημάρχων και αυτό σημαίνει χτύπημα της ΔΑΣ.

Και επειδή τους γυρίζουν την πλάτη οι εργαζόμενοι, μιας και την τριετία είδαν τα έργα και τις ημέρες τους, επιστρατεύουν όλα τα βρώμικα όπλα, από το γνωστό αυριανιστικόσυνδικαλιστικό οπλοστάσιο, το οποίο ξέρουν πολύ καλά.

Αφού απέκλεισαν εκατοντάδες συναδέλφους από το Σύλλογο, όπως έκαναν και οι όμοιοί τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, τώρα θέλουν να αποκλείσουν τις συναδέλφισσες καθαρίστριες.

Θέλουν αυταρχικά και φασιστικά να τις στερήσουν το δικαίωμα στην ψήφο, ενώ είναι μέλη του Συλλόγου και μάλιστα πληρώνουν κανονικά τη συνδρομή τους, που παρακρατείται εδώ και χρόνια από το μισθό τους. Είναι αδίστακτοι. Για να μη χάσουν τις θέσεις τους, που τα τρία χρόνια αυτά τις κράτησαν για χάρη της προώθησης των αντιλαϊκών μέτρων, για να κρατάνε το Σύλλογο σε θέση υποτακτική, είναι ικανοί να διαλύσουν το Σύλλογο.

Δεν θα τους περάσει! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν το Σύλλογο, την οργάνωσή του, την ενότητά του και τις διαδικασίες του από το συνονθύλευμα του προεδρείου του Δ.Σ.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο που στις προηγούμενες εκλογές εξαπατήθηκε από τις παρατάξεις του προεδρείου, να τους γυρίσει την πλάτη. Να στηρίξει την αγωνιστική φωνή, να αλλάξει την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου και από Σύλλογο γονυπετή να συμβάλλει και με την ψήφο του στη Δ.Α. Σ να τον κάνουμε Σύλλογο όρθιο, με αγωνιστικό ανάστημα και μαζικές λειτουργίες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου