ΤΟΠΙΚΑ

Επαναλειτουργεί από σήμερα το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

επαναλειτουργεί-από-σήμερα-το-βυζαντ-596280

Eπαναλειτουργεί από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας Πηλίου «Οξεία Επίσκεψις».

Μετά από μακρά περίοδο παύσης της διά ζώσης λειτουργίας του, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού covid-19, το Μουσείο είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί κάθε επισκέπτη της γραφικής Μακρινίτσας. Αυτονόητη θεωρείται κατά την ξενάγηση και την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας του Μουσείου διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη και Πέμπτη 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ, Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: 10.00 π.μ. – 8.00 μ.μ.

Επιπλέον, θα υπάρχει και πάλι η δυνατότητα για εκπαιδευτικές επισκέψεις, δράσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων. Για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Μουσείου Δημήτρη Κατσή, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

Στοιχεία επικοινωνίας: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2428090016 και 6939935343, στο e – mail: [email protected] ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Μουσείου «Οξεία Επίσκεψις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου