ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Δεν ξέρω, αν αισθάνεται ευτυχής και άνετος ο Πάνος Σκοτινιώτης από την ώρα που ο Νίκος Παπασμύρης αποφάσισε να εναποθέσει όλο το ειδικό του βάρος πάνω του.

Κατά τον Παπασμύρη, ο Χαρβάλας είναι ρουσφέτι του Γιώργου Κοσμίδη. Δηλαδή από στρατηγός επιλοχίας. Δεν είναι συμμαθητής του Βούλγαρη και πρώην φίλος του Κυριάκου Μήτρου, όπως μαθαίναμε μέχρι τώρα; Αχ, βρε Νικόλα πώς τα ξηλώνεις έτσι τα γαλόνια.

Πολλά και διάφορα είπε στη χθεσινή του συνέντευξη στο Σωτήρη Πολύζο ο Νίκος Παπασμύρης. Μεταξύ των άλλων ότι είναι δυσαρεστημένοι κι όλοι οι Πασόκοι με το δήμαρχο. Θα σας γελάσω, αν όλοι αυτοί που τον στηρίζουν είναι του Τατούλη ή του Καπούλα.

Αν δεν είχε γίνει η αντικατάσταση Παπασμύρη με το Χαρβάλα τι θα είχε συμβεί; Δεν θα είχε γίνει η χθεσινή συνέντευξη. Ο Βούλγαρης θα παρέμενε άντρας κι ο Σκοτινιώτης δεν θα έκανε για δήμαρχος.

Ατυχέστατη από πλευράς timing η συνέντευξη Παπασμύρη. Όχι δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι μίλησε εφόσον τον αντικατέστησε ο δήμαρχος, αυτό συνηθίζεται στην αναξιόπιστη ελληνική πολιτική σκηνή. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι χθες ο δήμαρχος έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι αν υποψιαζόταν ο κ. Παπασμύρης κάτι τέτοιο, θα το είχε αναβάλει.

Ακούγαμε χθες το βράδυ τα δελτία ειδήσεων για την αποπομπή Τατούλη. Οι περισσότεροι έλεγαν στα παράθυρα ότι ο βουλευτής δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τη διαγραφή απ΄ τον Καραμανλή. Προφανώς πίστευε ότι ο πρωθυπουργός θα έβλεπε DVD στη Ραφήνα και δεν θα είχε χρόνο να τον διαγράψει.

Πάντως μη το δένετε κιόλας σχοινί-κορδόνι ότι θα μείνει για πολύ εκτός Ν.Δ ο Πέτρος Τατούλης. Μπορεί να στείλει καμιά επιστολή η Έφη Θώδη και να ανακάμψει. Άλλωστε θυμίζουμε ότι με τη βαρυσήμαντη δημόσια παρέμβαση στο Μαξίμου από τη Στέλλα Μπεζαντάκου, επέστρεψε στο μαντρί κι ο Σταύρος Δαϊλάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου