ΤΟΠΙΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ Σύγκρουση Χατζηκυριάκου – Βούλγαρη

δημοτικο-συμβουλιο-αλμυρου-σύγκρουσ-851206

Αντιπαράθεση μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας προκάλεσε η συζήτηση σε επερωτήσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Βούλγαρη, με τον τελευταίο να παραμένει ανικανοποίητος από τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής.
Ειδικότερα στην επερώτηση του κ. Βούλγαρη για αναφορές κατοίκων της περιοχής Δασαρχείου – Αγίου Νικολάου πως το νερό της ύδρευσης ήταν τόσο κρύο που θεωρούν βέβαιο ότι στο δίκτυο μπήκε το νερό απ’ τις γεωτρήσεις των σφαγείων ή του γηπέδου ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία επιστημονική μέθοδος μέτρησης για να δούμε αν το νερό στις βρύσες τρέχει ζεστό η κρύο. Οι συγκεκριμένες γεωτρήσεις έχουν κλείσει οριστικά. Είναι ψέματα όσα ισχυρίζεται ο Βούλγαρης και συνεχίζει να τρομοκρατεί τους δημότες».
Σχετικά με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Κροκίου του Δήμου Αλμυρού για την περίοδο κατανάλωσης Απρίλιος – Ιούνιος 2008, που εστάλησαν όμως τον Σεπτέμβριο του 2008, ο Δήμαρχος Αλμυρού απάντησε πως οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του κ. Βούλγαρη, ο οποίος επισήμανε πως «η αδικία δεν μετριέται με αριθμούς».
Για την επερώτηση στο Κρόκιο που τα αυτοκίνητα αυξάνουν ταχύτητα και ήδη οι θάνατοι ανέρχονται στους 28 η δημοτική αρχή δήλωσε σχετικά ότι υπάρχει η σκέψη κατασκευής πεζοδρομίων, ώστε να οριοθετηθεί ο χώρος μεταξύ των πεζών και του δρόμου ή η τοποθέτηση μιας ηλεκτρονικής συσκευής.
Στοιχεία για το σε ποιες υπηρεσίες, πόσοι, αλλά και ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας τους ζήτησε ο κ. Βούλγαρης σχετικά με το προσωπικό που έχει προσληφθεί με πρόγραμμα stage.
«Υπάρχουν υπηρεσίες του Δήμου για να ενημερωθεί σχετικά με τις προσλήψεις. Δεν έχει γίνει καμία παράνομη πρόσληψη στο Δήμο Αλμυρού και όσα λέει ο κ. Βούλγαρης είναι αθλιότητες και έχει χάσει το μέτρο του κανόνα », τονίζει σχετικά ο κ. Χατζηκυριάκος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου