ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία της «Πρότασης ζωής» με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και ομάδες γονέων

συνεργασία-της-πρότασης-ζωής-με-το-π-595612

Βιωματικές συναντήσεις διοργανώνονται για εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας, κατόπιν συνεργασίας της «Πρότασης ζωής» και του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, και τις συντονίστριες εκπαιδευτικού έργου προσχολικής, Αρτεμη Παπαδημητρίου και Τζένη Μωραΐτη, πρόκειται να πραγματοποιήσει τέσσερις βιωματικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ενενήντα νηπιαγωγών, με θέμα: «Συνδημιουργώντας δεσμούς και ασφαλή τοπία στο χώρο του Σχολείου», βασισμένο στις αρχές της καταξιωτικής συστημικής προσέγγισης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα 17 Μαΐου, Τρίτη 18 Μαΐου και Δευτέρα 24 Μαΐου, Τρίτη 25 Μαΐου, 17:00 – 20:00, με συντονίστριες τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, Μαίρη Μπακατσέλου, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή θεραπεύτρια και Γιούλη Πετροπούλου, Κοινωνιολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή θεραπεύτρια.

Ομάδες γονέων

Παράλληλα, η «Πρόταση ζωής» πρόκειται να πραγματοποιήσει ομάδα γονέων τεσσάρων δίωρων συναντήσεων με θέματα που αφορούν στην οικογένεια, οριοθέτηση, διαχείριση συναισθημάτων, κατάχρηση ηλεκτρονικών μέσων και διαδικτύου και άλλα.

Οι συναντήσεις θα γίνονται ημέρα Δευτέρα, από τις 31 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Συντονίστριες θα είναι τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, Μαίρη Μπακατσέλου Μαίρη, Ψυχολόγος –Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή θεραπεύτρια και Γιούλη Πετροπούλου, Κοινωνιολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή θεραπεύτρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου