ΤΟΠΙΚΑ

Να ανακάμψει μέσω Εθνικού

να-ανακάμψει-μέσω-εθνικού-851206

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας βρίσκεται στο μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου που χθες συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων. Η ήττα από την Πρέβεζα άλλωστε την περασμένη Κυριακή δεν αφήνει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες στην ομάδα του Λεωνίδα Γαρδικιώτη. Το 1-0 από την ομάδα του ΠΑΣ άφησε πίσω 11 ολόκληρους βαθμούς τους κυανόλευκους από την κορυφή σε ένα πρωτάθλημα που παρουσιάζεται ακόμη πιο δύσκολο από ό,τι αναμένονταν. Μέχρι στιγμής και μετά το πέρας των πρώτων 12 αγωνιστικών ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. και ο Μακεδονικός έχουν συγκεντρώσει από 25 βαθμούς, έχοντας επτά νίκες τέσσερις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Στη συνέχεια ακολουθεί ο Εορδαϊκός και η Δόξα Δράμας με 23 και 22 βαθμούς αντίστοιχα. Ο Παναιτωλικός έχει 20 βαθμούς, ο Οδυσσέας Αναγέννησης 19 και στους 17 βαθμούς βρίσκονται η Ενωση Θράκης και η Ζάκυνθος. Από εκεί και πέρα με 14 βαθμούς ακολουθούν η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Λαμία, ο Πυρσός Γρεβενών και η Νίκη Βόλου. Η ομάδας της Νέας Ιωνίας για τη 13η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Φιλιππιάδα και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική με την Ενωση Θράκης. Στην 15η αγωνιστική ο κυανόλευκος σύλλογος φιλοξενεί τον Μακεδονικό και για την 16η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πυρσό Γρεβενών. Ακολουθεί ο αγώνας εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ενώ για την 18η αγωνιστική η Νίκη αγωνίζεται και πάλι σπίτι της απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών αυτή τη φορά. Όπως καταλαβαίνει μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Παναιτωλικού οι κυανόλευκοι έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα να διανύσουν. Αυτό που ζητείται την παρούσα στιγμή είναι ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης και οι ποδοσφαιριστές του να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και με την αρχή να γίνεται την Κυριακή να χτίσουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων. Η Νίκη πρέπει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση πριν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να σταματήσει τις ήττες της στις έξι. Μέχρι στιγμής η Νίκη έχει παρουσιάσει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να αποκτήσει μία σταθερή απόδοση και μέσα από αυτή να παρουσιάζεται σε κάθε ματς και καλύτερη.
Για παράδειγμα απέναντι στην ομάδα του Θερμαϊκού οι κυανόλευκοι σημείωσαν τρία γκολ, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Όμως απέναντι στην Πρέβεζα, αν η τύχη δεν ήταν στο πλευρό της, θα μπορούσε να έχει γνωρίσει και πιο βαριά ήττα, αφού παρουσιάστηκαν αδιάφοροι και δίχως θέληση να ματώσουν τη φανέλα. Για να αποκτήσει όμως σταθερότητα στην απόδοσή της θα πρέπει να έχει και τη στήριξη από τον κόσμο της, ο οποίος μέχρι στιγμής την έχει στηρίξει αρκετά και ερωτηματικό αποτελεί η στάση του μετά την τελευταία αποτυχία.

Σήμερα έρχεται ο Γιδόπουλος
Σήμερα θα έρθει τελικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στη Νέα Ιωνία προκειμένου να έχει συνάντηση με τους παίκτες το τεχνικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στράτος Γιδόπουλος μετά την αναμέτρηση της Κυριακής είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους είπε, πως θα επιβληθεί πρόστιμο με την κράτηση ενός μισθού. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής δεν δεχθεί την τιμωρία της ΠΑΕ, τότε θα μπορεί να λύνει αυτόματα τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου