ΤΟΠΙΚΑ

Για την 11η σερί νίκη ο Ολυμπιακός

για-την-11η-σερί-νίκη-ο-ολυμπιακός-851206

Το μεγάλο παιχνίδι απουσιάζει σήμερα από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Την 11 σερί νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την εφετινή σεζόν (σε πρωτάθλημα, Ευρώπη) θα επιδιώξει σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό (19.00, ΝΕΤ). Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν το απόλυτο στην έδρα τους (επτά νίκες στο πρωτάθλημα, τρεις στα ευρωπαϊκά ματς με Ανόρθωση, Νόρντζελαντ, Μπενφίκα) θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ.
Ο Βαλβέρδε επιθυμεί η ομάδα του να προσφέρει γκολ και θέαμα για να αποζημιώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος κόουτς θα φρεσκάρει την ομάδα του με την είσοδο στην ενδεκάδα- εκτός σοβαρού απροόπτου- των Ζεβλάκοφ, Λέτο, Κοβάσεβιτς, Γκαλίτσιου. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ντιόγκο (θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Λεβαδειακό) και οι τραυματίες Στολτίδης, Τοροσίδης.
Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν στον Λεβαδειακό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας Μόμτσιλο Βούκοτις, στην ομιλία του προς τους παίκτες, ζήτησε να επιδείξουν σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μασάντο, Καψή, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μοντόγια και Παρασκευαΐδη.
Αντίθετα στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθουν οι Λεονάρντο και Μουλόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.
Τρίτη και φαρμακερή; Θα είναι ο τρίτος αγώνας της ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον πάγκο της τυχερός; Η Ένωση θα αντιμετωπίσει σήμερα (20:00) στο ΟΑΚΑ τον νεοφώτιστο, αλλά ιδιαίτερα καλό Πανθρακικό, με μοναδικό στόχο να πάρει την πρώτη νίκη της, από τις 2/11/2008. Τότε η «κιτρινόμαυρη» ομάδα είχε επικρατήσει με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο 94΄ του αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους τελευταίους επτά αγώνες η ΑΕΚ έχει νικήσει μόνο μία φορά και έξι φορές έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο.
Κρας τεστ για την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί το παιχνίδι στην Τούμπα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, παρουσιάζεται εξαιρετικά αξιόμαχος. Από την απόδοση που θα έχει η ομάδα θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και σε ποιες θέσεις θα ζητήσει ενίσχυση ο Φερνάντο Σάντος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η απουσία των Βερόν, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βιερίνια και Μουσλίμοβιτς υποχρεώνει τον Πορτογάλο τεχνικό να χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αποτελούσαν βασικές επιλογές του στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας.
Τέλος, ο Πανιώνιος, που τελεί υπό εσωτερική κρίση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή, υποδέχεται την Λάρισα σε μία ανοικτή αναμέτρηση, όπως είναι και αυτή του Ηρακλή με τον Θρασύβουλο.

Το σημερινό πρόγραμμα

15:00 Ηρακλής – Θρασύβουλος
15:00 Πανιώνιος – Λάρισα
16:45 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης NOVA
19:00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός ΝΕΤ
20:00 ΑΕΚ – Πανθρακικός NOVA.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου