ΤΟΠΙΚΑ

Τα βροχόνερα δημιούργησαν λίμνη

τα-βροχόνερα-δημιούργησαν-λίμνη-851206

Αντιμέτωποι με μια «λίμνη» βρέθηκαν ξαφνικά χθες το πρωί κάτοικοι του Δήμου Αγριάς στην οδό Κων. Χαλκιά, στην περιοχή που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ LIDL, καθώς τα νερά της βροχής συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, χωρίς να έχουν διαφυγή από πουθενά. Σπίτια και ένα συνεργείο αυτοκινήτων κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν.

Τα νερά της βροχής που λίμνασαν στη συγκεκριμένη οδό έφταναν και ξεπερνούσαν την επιφάνεια του πεζοδρομίου και δημιούργησαν προβλήματα στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι βρέθηκαν να σκουπίζουν και να προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά από τις ιδιοκτησίες τους.

Το πρόβλημα προέκυψε, καθώς όπως τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αγριάς κ. Νίκος Στόϊκος, «δεν υπάρχουν αγωγοί ομβρίων υδάτων και τα νερά μένουν εκεί και λιμνάζουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωγοί, δεν μπορούν να φύγουν και τα νερά από πουθενά».

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «αν και θα μπορούσαν να γίνουν οι αγωγοί, δεν έχει κατασκευαστεί τίποτα, γιατί πρέπει να περάσουν από ένα κτήμα στην περιοχή και προκύπτει κάποιο πρόβλημα».

Οι κάτοικοι, αγανακτισμένοι, ήταν υπ’ ατμόν, καθώς σε περίπτωση που η χθεσινή πρωινή βροχή που έπληξε το νομό Μαγνησίας διαρκούσε λίγο περισσότερο υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πλημμυρίσει κάποια ιδιοκτησία.

Πρόβλημα ωστόσο αντιμετώπισαν και οι διερχόμενοι από την οδό Χαλκιά οδηγοί, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που «κόλλησαν» με τα αυτοκίνητά τους στην προσπάθειά τους να διέλθουν.

Να αναφερθεί πως ο Δήμος Αγριάς στις τελευταίες σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν το νομό δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τόσο στο κέντρο, όσο και στην αγροτική οδοποιία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου